Antena Meniu Search
x

Video Atac în stil mafiot, în Piteşti. Un bărbat a fost înjunghiat în inimă şi ficat cu propriul cuţit, lângă o sală de păcănele. Agresorul a fugit imediat după

Atac în stil mafiot, surprins de o cameră de supraveghere, lângă o sală de jocuri de noroc din Piteşti. Mai mulţi indivizi s-au luat la ceartă, iar de la jigniri şi pumni s-a ajuns până la înjunghiere. Unul dintre bărbaţi a fost rănit grav.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 16.01.2024, 19:52

Vezi și

Un conflict spontan care a degenerat în timpul nopții într-un cartier din Pitești. Trei bărbați au fost implicați, toți clienți ai unei săli de jocuri de noroc din acea zonă. Au petrecut timp împreună, apoi s-au luat la ceartă, iar cearta a degenerat în bătaie.

L-a înjunghiat în inimă și ficat, apoi a fugit

Conflictul a fost surprins de camerele de supraveghere și s-a desfășurat în două etape. Prima etapă a fost cea în care victima fost mai întâi agresor, doar că tânărul pe care l-a agresat a ripostat împreună cu prietenul lui și așa a devenit victimă, fiind înjunghiat în inimă și ficat cu propriul cuțit.

Norocul acestuia a fost că totul s-a întâmplat la 100 de metri de spital, așa că a ajuns foarte repede în atenția medicilor care l-au operat de urgență, reușind să îi salveze viața. Tot în zonă era și o secție de poliție, dar asta nu l-a împiedicat pe agresor să plece acasă.

Polițiștii l-au găsit mai târziu și l-au reținut, iar mai întâi procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia. Acuzație este destul de gravă, având în vedere rănile care i-au pus viața în pericol victimei, tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Atac în stil mafiot, în Piteşti. Un bărbat a fost înjunghiat în inimă şi ficat cu propriul cuţit, lângă o sală de păcănele. Agresorul a fugit imediat după