Antena Meniu Search
x

Video Atac în stil mafiot într-un bar din Galaţi. Un bărbat, încolţit de patru bătăuşi şi lovit cu bestialitate, de zeci de ori

Atac brutal în Galaţi! Mai mulţi bărbaţi, cu feţele acoperite şi înarmaţi cu bâte, au dat buzna într-un bar din oraş în căutarea unui rival. Acesta a încercat să fugă dar nu a ajuns prea departe. A fost doborât de o ploaie de lovituri care l-au lăsat aproape în comă. Cu toate acestea, nimeni nu a sunat la 112. Mai mulţi suspecţi au fost audiaţi azi în acest caz. 

de Adrian Obreja

la 17.11.2023, 21:07

Vezi și

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui bar de la periferia oraşului Galaţi sunt şocante. Doi bărbaţi stăteau de vorbă pe terasă când au apărut mai multe persoane mascate şi înarmate cu bâte. Agresorii au folosit mai întâi spray-uri lacrimogene. Ţinta lor, un bărbat de 37 de ani, a reuşit să fugă în curtea din spatele localului. Acolo a fost încolţit de patru bătăuşi şi a fost lovit cu bestialitate, de zeci de ori. Amicul său a fost prins şi el. 

Bărbatul era ţinta agresorilor de mai mult timp

Angajată: Cei bătuţi au fost clienţi de-ai noştri, dar ceilalţi nu ştiu cine au fost şi ce au făcut. 

Conflictul ar fi fost unul mai vechi între victima lăsată inconştientă şi unul dintre agresori. După ce şi-a revenit, bărbatul de 37 de ani s-a dus singur acasă, deşi avea multiple fracturi.

Pe acelaşi subiect

Adrian Obreja, reporter Observator: Aproximativ 30 de lovituri cu bâtele a primit unul dintre bărbaţi care au fost bătuţi în acea seară. Cu toate acestea nu a sunat la 112, nu a cerut ajutorul medicilor şi nici nu a vrut să colaboreze sub nicio formă cu poliţiştii. Acum se află în continuare internat în spital. 

Agenţii au sunat la salvare iar bărbatul a intrat direct în sala de operaţii după ce a ajuns la spital. 

Cristian Onişior, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi: Pacientul este pe secţia de chirurgie doi. Este conştient, cooperant, stabil hemodinamic şi respirator. 

Poliţiştii au găsit agresorii după o săptămână

Ciprian Teodor Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: Au fost puse în executare şi nouă mandate de aducere faţă de persoanele depistate care au fost conduse la sediul IPJ Galaţi în vederea audierii şi continuării cercetărilor. 

Dacă suspecţii vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia vor fi cercetaţi pentru tentativă de omor şi pot primi pedeapsa maximă, de 20 de ani de închisoare.

Ciprian Teodor Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: Poliţiştii au mers la adresele persoanelor agresate, iar pentru cel cu vârsta de 37 de ani a fost solicitat la faţa locului un echipaj medical de la ambulanţă care la preluat şi transportat la spital în regim de urgenţă. Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Galaţi au acţionat cu forţe mărite şi au efectuat 11 percheziţii domiciliare la persoanele care ar fi participat la această agresiune. Au fost puse în executare şi nouă mandate de aducere faţă de persoanele depistate care au fost conduse la sediul IPJ Galaţi în vederea audierii şi continuării cercetărilor. Această agresiune fizică nu a fost sesizată în niciun fel la Poliţie sau la altă instituţie competentă şi nici nu s-a apelat la serviciul 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Atac în stil mafiot într-un bar din Galaţi. Un bărbat, încolţit de patru bătăuşi şi lovit cu bestialitate, de zeci de ori