Antena Meniu Search
x

Video Crima din Sibiu. Încurcătura prin care un bărbat nevinovat a fost audiat 12 ore. Complicele asasinilor a pus la cale totul

Poliţiştii au făcut o eroare incredibilă în cazul crimei de la Sibiu. Au reuşit să confunde doi bărbaţi care poartă acelaşi prenume, Laurenţiu, şi să reţină un om nevinovat. Ar fi trebuit să fie primul suspect reţinut dintre cei trei acuzaţi că l-au torturat şi l-au jefuit pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Până la urmă, bărbatul a fost lăsat să plece acasă, după 12 ore de audieri. Încurcătura i-a asigurat adevăratului infractor o portiţă de timp în care să se ascundă sau să fugă. Până acum, niciunul dintre cei trei criminali nu a fost prins. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 17.11.2023, 20:19

Vezi și

Gafă uriaşă a anchetatorilor în cazul asasinilor omului de afaceri din Sibiu. Un bărbat nevinovat a fost luat pe sus de poliţişti, încătuşat şi reţinut pentru o noapte. Abia după 12 ore de audieri, procurorul şi-a dat seama că are în faţă persoana greşită. Confuzia ar fi venit de la o informaţie incompletă primită de la unul dintre complicii asasinilor.

Crima din Sibiu. Procurorii vor ca suspecții să fie arestați în lipsă

Vineri seara, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

În dosar sunt vizate cinci persoane - patru bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a fost deja arestat preventiv, pentru favorizarea faptuitorului, un bărbat se presupune că se ascunde în ţară, iar despre o femeie şi alți doi bărbaţi se ştie cu certitudine că au părăsit ţara.

Pe acelaşi subiect

Dacă judecătorii vor emite mandate de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei bărbaţi suspectaţi că au participat efectiv la comiterea faptelor, aceştia vor fi daţi în urmărire internaţională.

Până acum, niciunul dintre cei trei criminali nu a fost prins

"După confuzia cu bărbatul reținut greșit, anchetatorii au verificat și mai amănunțit toate pistele, reușind să-și dea seama cine este adevăratul suspect. Este un alt individ care poartă același prenume cu al persoanei aduse noaptea trecută din județul Dolj. Mai mult, este și din același sat.

Se ascunde în acest moment și nu este exclus ca și el să fi părăsit țara, ca și ceilalți suspecți de crimă, precum și de a patra persoană, iubita unuia dintre ei.

Singurul reținut și care a primit mandat de arestare preventivă în această seară, pentru 30 de zile, pentru favorizarea făptuitorului, este un complice al criminalilor, acest Ilie Sitariu despre care vorbim de două zile, și care i-a ajutat cu găzduire și transport pe suspecții de crimă, sustin procurorii.

Pe numele celor trei suspecți se va formula propunerea de arestare în lipsă, decizia finală urmând să fie luată în orele următoare de judecătorii Tribunalului Sibiu. Procurorii spun că cel mai probabil au fugit spre Germania și Belgia, țări unde doi dintre indivizi se stabiliseră de ceva timp, înainte de crimă, și unde ar fi fost implicați în diverse infracțiuni", a transmis reporterul Observator Cristi Popovici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Crima din Sibiu. Încurcătura prin care un bărbat nevinovat a fost audiat 12 ore. Complicele asasinilor a pus la cale totul