Antena Meniu Search
x

Video Atacul de la Brăila. Individul care a spulberat un tânăr cu mașina, intenționat, a fost lăsat în libertate. Este acuzat de tentativă la omor

Atac criminal pe o stradă din Brăila. Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-un tânăr de 29 de ani care stătea pe marginea drumului. Şoferul ar fi vrut să-şi răzbune astfel fratele cu care victima ar fi avut o altercaţie. Scena şocantă a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 16.09.2021, 14:22

Vezi și

O poveste cu foarte multe semne de întrebare. Reporterul Observator Laurențiu Rădulescu a încercat să stea de vorbă cu părțile implicate, însă oamenii sunt reticenți. Sunt semne de întrebare și cu privire la ancheta polițiștilor din Brăila. Imediat după producerea accidentului șoferul a ajuns la spital, fiind externat la scurt timp. Agenții l-au audiat și au decis apoi să-l elibereze, deși este acuzat de tentativă la omor. Oamenii spun că a existat o intenție clară de a-l lovi pe tânăr, pe fondul unui conflict. Victima, spun oamenii, l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului, iar acesta a decis să-și facă singur dreptate.

Filmul atacului dramatic din Brăila

Atac inconştient pe o stradă din Brăila. Plin de furie şi dornic să îşi răzbune fratele agresat, un bărbat a urcat la volanul unei maşini şi l-a vânat la propriu pe cel care îl agresase. L-a lovit în plin cu autoturismul atunci când l-a văzut pe tânăr stând pe marginea drumului.

Atacul nemilos a fost filmat de o cameră de supraveghere. Pe imagini se vede cum tânărul de 29 de ani iese dintr-un magazin şi rămâne pe marginea drumului fără să-şi dea seama ce primejdie îl paşte. Într-o clipă un bolid vine în viteză şi îl spulberă. Încearcă într-un gest reflex să se ferească dar n-are scăpare. "Ai murit, mă? O să fac puşcărie", spune şoferul.

Primele cuvinte ale şoferului adresate tânărului care zace la pământ arată clar că nu a fost un accident, ci un gest premeditat. Din maşină coboară şi fratele agresorului. "Ce faci, măi omule, măi? Nenorocitule! Ce ai făcut...", spune o persoană care a asistat la accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Atacul de la Brăila. Individul care a spulberat un tânăr cu mașina, intenționat, a fost lăsat în libertate. Este acuzat de tentativă la omor