Antena Meniu Search
x

Video Atelierul unde copiii au devenit spiriduşii lui Moş Crăciun. Cei mici au transformat sticla în opere de artă, împreună cu părinţii

Copiii pot fi spiriduşii Moşului într-un atelier aparte. Cu indicaţiile corecte şi multă răbdare, pot transforma bucăţi de sticlă în adevărate opere de artă. Apoi, cei mici învaţă cea mai importantă lecţie: aceea de a dărui.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 13:58

Vezi și

Adevărații artiști sunt cei care transformă mica lor pasiune, în artă. Nostalgia trecutului o aduce pe Iulia Năstase în fața copiilor, la un atelier interactiv, unde pot face dintr-un simplu ciob o impresionantă creație.

Iulia Năstase, sticlar: Părinții și bunicii își amintesc fragmente și vor să le ofere și lor această experiență. Scopul nostru este de a readuce la viață această artă.

În încercarea de a le dezvolta simțul practic copiilor, cei care își pun iscusința la încercare sunt chiar, părinții.

Lucru în echipă între părinţi şi copii

Pe acelaşi subiect

Părinte: Ne-am propus să facem foarte multe lucruri cu mâinile. Inițial m-am gândit la ei, dar mi-am dat seama că și eu am nevoie de asta!

Părinte: Să vedem cum se face cum se modelează e o chestie foarte interesantă atât pentru adulți, cât și pentru copii. E un moment foarte bun să petrecem timp cu familia în oraș.

Cu indicatiile corecte şi cu o mână de ajutor, sticla începe să prinda forma. Fiecare copil a învățat prin joc, să dea sticlei forma pe care și-o dorește. Și pentru că începe numărătoarea inversă până la Crăciun, creațiile personalizate, aduc un strop din magia sărbătorilor în casele noastre.

Iulia Năstase, sticlar: Acum în perioada de Crăciun, clar facem globuri de Crăciun și ornamente. Avem teme în funcție de sezon.

Cadou unic de sărbători

Alegerea cadoului ideal este de cele mai multe ori o provocare. Iulia vine în ajutor cu o idee unică, menită să stârnească emoție și pasiune.

Iulia Năstase, sticlar: Mie mi se pare un cadou inspirat pentru că o floare este ceva ce rămâne și gestul de a da o floare este clar personal.

Cele mai de preț lucruri sunt cele făcute de mâna noastră. Așadar, dacă îți dorești să surprinzi, poți să-ți pui imaginația la încercare și să transformi o idee în realitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Atelierul unde copiii au devenit spiriduşii lui Moş Crăciun. Cei mici au transformat sticla în opere de artă, împreună cu părinţii