Antena Meniu Search
x

ATENŢIE! Cod GALBEN în 17 judeţe

Meteorologii au prelungit codul galben de ploi şi vijelii pentru 17 judeţe. Avertizarea este valabilă până la ora 21:00.

 Meteorologii au prelungit codul galben de ploi şi vijelii pentru 17 judeţe. Avertizarea este valabilă până la ora 21:00.

Aceasta a intrat în vigoare la ora 09.00. Vizate sunt judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui şi izolat în Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş.

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în nordul, nord-estul şi local în centrul ţării vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată, averse ce vor avea caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat căderi de grindină.

În zonele vizate, cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat 40 de litri pe metru pătrat. Astfel de manifestări vor fi posibile şi în partea de sud-est a teritoriului, dar pe arii mai restrânse, a precizat ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ATENŢIE! Cod GALBEN în 17 judeţe