Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atenţie, viperele ATACĂ în vestul ţării! Şerpii au INVADAT dealurile Şiriei, o zonă plină de sute de turişti în weekend

Un poliţist arădean atrage atenţia pe pagina lui de Facebook asupra faptului că viperele şi-au făcut apariţia pe dealurile Şiriei. 

de Redactia Observator

la 17.10.2017 , 11:36

Un poliţist arădean atrage atenţia pe pagina lui de Facebook asupra faptului că viperele şi-au făcut apariţia pe dealurile Şiriei. 

"Atenție cei care faceți drumeții pe dealul Șiriei, în special pe latura sud, sud vestică și în zona cetății sau chiar pe drumul care duce la cetate, că aveți șanse să întâlniți vipere. 

Acest exemplar era să fie "turtit" de mașină în timp ce traversa asfaltul cald al drumului ce urcă la cetate. Atenție deci! P. S. - dacă întâlniți vipere, nu le deranjați, ele nu atacă neprovocate și trebuie ocrotite deoarece fac parte din ecosistem și au un rol bine definit", este atenţionarea transmisă de Constantin Nicolae Crainic.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sute de turişti din ţară şi din străinătate vizitează ruinele Cetăţii Şiria, din Arad. Mai ales de practicanţii de planorism, parapantism sau mountain bike.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Atenţie, viperele ATACĂ în vestul ţării! Şerpii au INVADAT dealurile Şiriei, o zonă plină de sute de turişti în weekend