Antena Meniu Search
x

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE, către românii care merg în vacanţă, sunt în tranzit sau locuiesc în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru Grecia, unde greva anunţată luni se prelungeşte până miercuri, la ora 6:00.

Ministerul Afacerilor Externe, alerta pentru cei care pleaca in Grecia - Hepta

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru Grecia. Greva anunţată luni se prelungeşte până miercuri, la ora 6:00. Toate categoriile de nave vor fi blocate în porturi, în această perioadă.

MAE informează românii care se află, sunt în tranzit sau locuiesc în Grecia despre continuare grevei şi blocarea tuturor categoriilor de nave, până la data de 5 septembrie.

Românii sunt sfătuiţi să contacteze firma de transport maritim cu care urmează să se deplaseze.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879, +302106728875 şi cel al Consulatului General la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. 

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă pot suna  şi la numărul permanent al Ambasadei României în Grecia: +306978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic: +306906479076.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Atenţionare de călătorie transmisă de MAE, către românii care merg în vacanţă, sunt în tranzit sau locuiesc în Grecia