Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au apărut imaginile cu bătaia de la Mioveni care a băgat în comă un bărbat de 61 de ani. Agresorii au fost reţinuţi (video)

Au apărut imaginile cu bătaia de la Mioveni care a băgat în comă un bărbat de 61 de ani. Agresorii au fost reţinuţi.

de Redactia Observator

la 27.04.2018 , 11:50

Au apărut imaginile cu bătaia de la Mioveni care a băgat în comă un bărbat de 61 de ani Au apărut imaginile cu bătaia de la Mioveni care a băgat în comă un bărbat de 61 de ani. Agresorii au fost reţinuţi

Au apărut imaginile cu bătaia de la Mioveni care a băgat în comă un bărbat de 61 de ani. Agresorii au fost reţinuţi. Un al doilea agresor al bărbatului ajuns în comă la spital după o dispută pe o terasă din Mioveni a fost arestat pentru 24 de ore de catre Politia Mioveni. Victima agresiunii a fost operată la Spitalul Judeţean Argeş, dar este tot în comă.

IPJ Argeş a anunţat vineri că a fost identificat încă un bărbat care ar fi fost în incinta localului în care a avut loc conflictul si care ar fi participat la agresiune. Acesta este din Mioveni şi are 29 de ani. Şi el şi bărbatul reţinut cu o zi în urmă au fost arestaţi pentru 24 de ore.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii din Argeş au anunţat, joi seară, că un bărbat de 61 de ani a fost agresat pe teresa unui local din Mioveni, pe fondul unui conflict spontan cu un alt bărbat. Agresorul, în vârstă de 40 de ani, recidivist, era supărat că patronul localului nu i-a mai permis accesul în incintă de câteva zile şi a stropit cu apă clienţii de pe terasă.

Bărbatul de 61 de ani a început să se certe cu cel mai tânăr, iar acesta din urmă l-a lovit cu pumnul. Victima a căzut, lovindu-se cu capul de pavaj. Iniţial, bărbatul a fost transportat la spitalul din Racoviţa, însă era inconştient, iar medicii l-au transferat la Piteşti. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Au apărut imaginile cu bătaia de la Mioveni care a băgat în comă un bărbat de 61 de ani. Agresorii au fost reţinuţi (video)