Antena Meniu Search
x

Video Au băut împreună, apoi s-au luat la omor: Un tânăr de 20 de ani şi-a ucis tatăl, după ce i-a dat cu un par în cap: "Nu-s oameni de scandal, nu au făcut panaramă"

Crimă oribilă într-o familie din localitatea ieşeană Popești. Un tânăr de 20 de ani şi-ar fi omorât cu sânge rece propriul tată, chiar în curtea casei, în urma unei discuţii aprinse pe care ar fi avut-o la masă. Fiica victimei spune că fratele ei nu ar mai fi putut asculta acuzaţiile tatălui, şi într-un acces de furie ar fi luat un par şi l-ar fi lovit direct în cap, sub privirile înmărmurite ale mamei. 

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 08:23

Vezi și

Alarma s-a dat luni seara, puţin după ora 20. În urma unui apel la 112, un echipaj de poliție și o ambulanţă SMURD au ajuns la fața locului și l-au găsit pe bărbat căzut în curtea casei. Victima ar fi fost lovită de fiul său în vârstă de 20 de ani, abia întors de la muncă din străinătate.

Ajunşi la locul tragediei, medicii au încercat să îi salveze viaţa bărbatului, însă în zadar.

Diana Cimpoeșu, coord. UPU-SMURD Iași: A fost începută resuscitarea de către echipajul de Terapie Intensivă, care a fost trimis, care a continuat manevrele de resuscitare avansată timp îndelungat. S-a declarat decesul, iar Poliţia a fost tot timpul la locul intervenţiei.

Cei care cunosc familia sunt în stare de șoc şi nu îşi explică cum s-a putut ajunge la o asemenea nenorocire.

Pe acelaşi subiect

Vasile Sturzu, nepotul mortului: Nu-s oameni de scandal, nu au făcut panaramă pe aici niciodată. S-au luat la ceartă s-au bătut. De la ce, nu putem să ştim. 

Cumnatul mortului: A zis că ieri a băut un pahar de bere.

Reporter: Dar violent a mai fost?

Cumnatul mortului: Nu a fost, nimic, băieţi cuminţi. .

Fiica cea mai mare a victimei susţine însă că bărbaţilor le plăcea să mai bea, iar tatăl căuta mereu un motiv de ceartă. De aici şi până la o tragedie nu a mai fost decât un pas.

Cătălina Cibotaru, fiica: Frate-miu a spus tot, adevărul, la poliție. Că nu el a început. A sărit tata cu cuțitul la el, cu furca, cu coasa, era să îl taie și nu s-a mai putut controla tata, nici el

Doina Tincu, vecina: Băutură foarte multă. Cum lua ajutorul, cum trimitea fata aici la magazin şi lua sticle de bere, de 2-3 ori pe zi. 

Procurorii continuă cercetările în acest caz şi verifică toate probele pe care le dețin la dosar. Până atunci, familia se pregăteşte pentru înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Au băut împreună, apoi s-au luat la omor: Un tânăr de 20 de ani şi-a ucis tatăl, după ce i-a dat cu un par în cap: "Nu-s oameni de scandal, nu au făcut panaramă"