Antena Meniu Search
x

Foto Comandant rus, asasinat în timp ce făcea jogging. Stanislav Rjiţki era pe lista neagră a Ucrainei

Un şef adjunct al autorităţii locale responsabile cu mobilizarea militară, care a comandat de asemenea un submarin din Flota Mării Negre, a fost ucis în Krasnodar, oraş din sudul Rusiei, a anunţat luni agenţia de ştiri TASS, citând organele judiciare, informează Reuters. Aceasta a precizat că Stanislav Rjiţki a fost ucis de un bărbat înarmat, în timp ce făcea jogging. Un caz penal pentru crimă a fost deschis, a adăugat agenţia rusă de ştiri.

de Redactia Observator

la 11.07.2023, 18:55

Un şef adjunct al autorităţii locale responsabile cu mobilizarea militară în Krasnodar, oraş din sudul Rusiei, a fost ucis, a anunţat luni agenţia de ştiri TASS, citând organele judiciare, informează Reuters. Aceasta a precizat că Stanislav Rjiţki a fost ucis de un bărbat înarmat. Un caz penal pentru crimă a fost deschis, a adăugat agenţia rusă de ştiri. 

Un responsabil cu mobilizarea militară în Krasnodar a fost ucis când făcea jogging

Conform TASS, Rjiţki a comandat submarinul Krasnodar din cadrul Marinei Ruse. Este neclar dacă el era actualul căpitan al submarinului la momentul uciderii sale, notează Reuters, potrivit Agerpres.

Potrivit ministerului rus al Apărării, Krasnodar este un submarin diesel-electric construit pentru flota Mării Negre şi proiectat "să lupte împotriva navelor de suprafaţă şi a submarinelor, să amplaseze mine şi să să efectueze recunoaşteri".

Pe acelaşi subiect

Generalul rus Oleg Țokov, ucis în Zaporojie

Un comandant rus de rang înalt, general locotenentul Oleg Ţokov, a fost ucis marţi în apropierea oraşului Berdiansk, ocupat de ruşi, în sudul regiunii Zaporojie, au declarat oficiali ucraineni, potrivit CNN. Nu este singurul militar de rang înalt ucis cu rachete britanice Storm Shadow.

Un experimentat general rus, Serghei Goriacev, care a fost, printre altele, comandatul trupelor ruse din Transnistria, a murit în luna iunie în Ucraina, în urma unui atac cu rachete pe frontul din Zaporojie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Comandant rus, asasinat în timp ce făcea jogging. Stanislav Rjiţki era pe lista neagră a Ucrainei