Antena Meniu Search
x

Video Au crezut că merg acasă la o adolescentă, dar au dat peste 5 bărbaţi. Doi tineri din Dâmboviţa au trecut prin chinuri groaznice

Au crezut că vor trăi aventura vieţii lor, dar au fost bătuţi şi umiliţi! E povestea a doi tineri care s-au dus la locuinţa unei domnişoare pe care o cunoscuseră pe Instagram. Acolo însă îi aşteptau cinci bărbaţi, care i-au snopit în bătaie, umilit şi şantajat.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 13:28

Vezi și

UPDATE 14 ianuarie: Toți cei 5 agresori au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știrea inițială:

"Nicio clipă nu am putut să mă gândesc că o să trec prin aşa ceva!" Coşmarul a început ca un vis frumos. Tânărul de 19 ani a fost abordat pe Instagram de o adolescentă. După o scurtă conversaţie, fata l-a invitat la ea acasă. "Să ne vedem. Să mergem la munte. Şi apoi a zis să ne vedem în oraş. Mi-a dat locaţia pe WhatsApp", povesteşte victima

Încrezător în farmecele lui, dar gândind că unde-s doi puterea creşte, tânărul a luat şi un prieten cu el. "Nu aveam cu ce să vin. Nu aveam permis", spune el. Au ajuns în faţa blocului şi s-au îndreptat spre apartamentul unde, chipurile, îi aştepta adolescenta. În realitate, au căzut într-o capcană bine pusă la punct. "Erau doi în afara blocului şi ţineau de uşă. Ne-au luat. Ne-au dat cu spray în ochi. Bâte, picioare, pumni până sus"

Pe acelaşi subiect

Partida de amor promisă a devenit tortură

Cinci bărbaţi i-au bătut şi supus unor umilinţe greu de imaginat timp de cinci ore. "Ne-au înjosit. Ne scuipau. Ne spuneau să le dăm bani. M-a ameninţat cu cuţiul la gât", mărturiseşte tânărul. 

Totul a fost filmat, iar tinerii au fost ameninţaţi că, dacă nu scot 20 de mii de lei, imaginile vor ajunge pe internet. Agresorii le-au luat şi maşina. Cu promisiunea că va aduce banii, unul dintre ei a fost lăsat să plece. S-a dus glonţ la Poliţie. 

"Polițiștii au descins la locuința indicată de partea vătămată, unde au identificat cea de-a doua victimă, tânărul de 19 ani și doi dintre bănuiți", a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ DB. Toţi cei cinci agresori au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate, șantaj şi furt.

Cum pot fi evitate astfel de înşelătorii

Pentru a evita astfel de înşelătorii, specialiştii recomandă ca, în cazul în care cunoaşteţi pe cineva online, să discutaţi şi prin apeluri video, iar prima întâlnire să fie întotdeauna într-un spaţiu public. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Au crezut că merg acasă la o adolescentă, dar au dat peste 5 bărbaţi. Doi tineri din Dâmboviţa au trecut prin chinuri groaznice