Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu hoții deghizați în polițiști, din Popești-Leordeni. Au păcălit o familie și au fugit cu 20.000 de euro

La mai bine de 24 de ore de când o familie a fost jefuită, autorii încă sunt liberi. Indivizii au reuşit să lege întreaga familie după ce i-au păcălit că sunt de la politie şi fac percheziţii. Apoi au fugit cu 20 de mii de euro. Au luat şi maşina victimelor. Poliţia ar avea totuşi un cerc de suspecţi.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 20:18

Vezi și

Jaful ca în filme, din Popeşti- Leordeni, a avut loc dimineaţa. Victimă: ”Au sărit gardul şi au forţat uşa. M-au luat din pat. Poliţia Capitalei, sunteţi arestaţi”

Trei oameni au fost luaţi direct din somn şi puşi la pământ exact ca la percheziţii. Apoi au fost legaţi. Pe cea mai în vârstă dintre victime, cea de 80 de ani, au imobilizat-o după ce i-au dat medicamentele. Apoi au scotocit prin casă şi au plecat cu banii. Ar fi vorba de 20 de mii de euro. Totul a durat zece minute. Doar că, la ieşire, au fost surprinşi de camerele de supraveghere din curte.

Hoții care au jefuit familia din Popești-Leordeni nu au fost prinși

Ora 04 şi 13 minute. Pe imagini se vede cum pleacă din casă hoţii deghizaţi în poliţişti. Unul dintre ei deschide poarta şi urcă imediat în maşina parcată în curte, maşina celor pe care abia îi jefuiseră. Imediat după el urcă şi alţi trei bărbaţi şi fug. Abandonează maşina puţin mai târziu, la câteva străzi distanţă.

Anne Marie Ciolca, IPJ Ilfov: ”La acest moment se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor”

Deocamdată nu a fost nimeni reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu hoții deghizați în polițiști, din Popești-Leordeni. Au păcălit o familie și au fugit cu 20.000 de euro