Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist din Dâmboviţa acuză că a fost bătut în fața casei de rudele unei şoferiţe care îi lovise mai înainte mașina

Un poliţist din Dâmboviţa ar fi fost snopit în bătaie, noaptea trecută, chiar în faţa casei. Culmea, acesta ar fi fost atacat chiar de rudele unei femei care intrase cu BMW-ul în maşina sa, parcată la poartă. Nici când poliţistul şi-a sunat colegii să-i vină în ajutor, agresorii nu s-au potolit şi au continuat să îl lovească şi să îl ameninţe cu moartea. Agentul şi-a scos certificat medico-legal şi va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 28.12.2021, 14:20

Vezi și

Doi suspecţi au fost reţinuţi la câteva ore distanţă, două persoane care ar fi intrat peste agent în curte şi l-ar fi lovit repetat cu pumnii şi picioarele. Aceste persoane sunt prezentate la Parchetul Judecătoriei Târgovişte pentru o cerere de mandat de arestare pentru următoarele 30 de zile. 

Este vorba de 2 variante: pe de-o parte, agentul susţine că maşina lui a fost lovită în miez de noapte, iar şoferiţa care se afla la volan ar fi chemat ajutoare care ar fi intrat peste el în curte şi l-au lovit. Poliţistul a spus că au vrut să îi lovească inclusiv soţia. Pe de altă parte rudele acestei persoane susţin faptul că nu a fost vorba de aşa ceva, că nimeni nu l-a lovit pe poliţist şi că a fost vorba despre o neînţelegere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Dâmboviţa acuză că a fost bătut în fața casei de rudele unei şoferiţe care îi lovise mai înainte mașina