Antena Meniu Search
x

"Au dat-o cu capul de roata maşinii". Şoferiţă din Baia Mare, bătută de o mulţime violentă după ce a lovit un copil care a ţâşnit direct în şosea

O şoferiţă din Baia Mare a trecut prin clipe de groază după ce a lovit cu maşina un băiat de şase ani, care traversa pe unde nu e voie. Rudele copilului au fost la un pas s-o linşeze si i-au distrus maşina cu pumnii şi picioarele. Speriată, femeia a fugit şi s-a adăpostit într-un magazin. Opt echipaje de poliţie şi trei de Jandarmerie au intervenit ca să o scape de mulţimea violentă. 

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 08:44

Vezi și

Băiatul de şase ani se distra în faţa blocului cu mai mulţi copii din cartier. Din joacă, fără să bănuiască pericolul, a sărit dintre maşinile parcate şi a vrut să traverseze strada. Printr-un loc nepermis, fără să se uite dacă vine vreo maşină, a ţâşnit direct în şosea. O şoferiţă n-a mai avut cum să-l evite şi l-a izbit. 

Şoferiţă nevinovată, bătută după accident

Femeia de 31 de ani a coborât imediat de la volan şi a sunat la 112. Rudele şi vecinii copilului au dat năvală şi au început să o tragă la răspundere pe femeie.

Sute de oameni s-au strâns ciorchine în jurul ei, au ameninţat-o, iar martorii spun că ar fi şi lovit-o. Tatăl băiatului şi ar fi revărsat furia asupra maşinii. 

Pe acelaşi subiect

Martori: Taică-su a luat băţul, a dat în maşină.

- Au dat şoferiţa cu capul de roata de la maşină.

Eu aşa ceva nu am văzut, măcel. Maşina e distrusă complet. Parbrizul spart. Tot e distrus.

Speriată ca va fi linşată şi nu va scăpa din mâna lor, femeia a fugit şi s-a ascuns într-un magazin din apropiere. 

Martor: Ei au venit şi au scuturat de uşă, să iasă afară. Scandal, scandal monstru!

Indivizii au vandalizat şi chioşcul în care s-a adăpostit tânăra. A fost nevoie de opt echipaje de poliţie şi trei de jandarmerie pentru a ţine în frâu mulţimea furioasă. 

Băiatul a fost evaluat de doctori, care i-au pus piciorul în ghips şi l-au trimis acasă. Femeia are la dispoziţie 90 de zile pentru a depune plângere împotriva agresorilor. Poliţiştii au deschis oricum un dosar penal şi îi caută acum pe toţi cei implicaţi în scandal pentru a-i trage la răspundere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Au dat-o cu capul de roata maşinii". Şoferiţă din Baia Mare, bătută de o mulţime violentă după ce a lovit un copil care a ţâşnit direct în şosea