Antena Meniu Search
x

Au furat geanta unei femei dintr-un mijloc de transport din București, apoi au mers la cumpărături cu cardurile ei. Au păgubit-o de 4.000 de lei

Doi bărbați au fost reținuți, după ce au furat geanta unei femei dintr-un mijloc de transport din Bucureşti şi au făcut plăţi de 4.000 de lei cu cardurile ei, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 15:20

Au furat geanta unei femei dintr-un mijloc de transport din București, apoi au mers la cumpărături cu cardurile ei. Au păgubit-o de 4.000 de lei
Au furat geanta unei femei dintr-un mijloc de transport din București, apoi au mers la cumpărături cu cardurile ei. Au păgubit-o de 4.000 de lei - Profimedia (poză ilustrativă)

”Miercuri, 22 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti,  au pus în aplicare două mandate de percehziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic”, anunţă, joi, Poliţia Capitalei.

I-au furat geanta, apoi au mers la magazin cu cardurile ei

Sursa citată a precizat că, după verificări, poliţiştii au stabilit că doi bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională, la data de 25 martie 2024, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în Sectorul 2, au furat geanta unei femei, în care se aflau o sumă de bani şi mai multe carduri şi ar fi efectuat ilegal plăţi cu cardurile bancare sustrase, la mai mulţi comercianţi.

Articolul continuă după reclamă

”În vederea completării materialului probator, la data de 22 mai 2024, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, bănuiţii fiind depistaţi şi conduşi la audieri. Prejudiciul total creat prin săvârşirea faptelor a fost estimat la peste 4.000 de lei. Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Evenimente » Au furat geanta unei femei dintr-un mijloc de transport din București, apoi au mers la cumpărături cu cardurile ei. Au păgubit-o de 4.000 de lei