Antena Meniu Search
x

Video Au început filmările pentru cea de a 9-a peliculă româno-americană, "21 de rubini". Daniel Buzdugan și Dana Rogoz vor juca alături de actori celebri de la Hollywood

 E forfotă mare la Oradea, în judeţul Bihor. Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, nume mari din showbizul românesc, dar şi actori celebri de la Hollywood au început filmările pentru cea mai nouă peliculă româno-americană, "21 de rubini". Anthony Delon, Mickey Rourke, Elisabetta Pellini, Daniel Buzdugan sau Dana Rogoz sunt doar câţiva dintre numele care vor completa distribuţia lungmetrajului, inspirat din viaţa reală. 

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 14:40

Vezi și

Nina, pe numele ei real Corina Moise este o tânără despre care se vehiculează că ar putea deveni Procuror General al României. Fata, abia ieşită de pe băncile facultăţii, este prinsă în mijlocul tensiunilor politice de la sfârşitul anului 2022. Acum, viitorul ei depinde de Secretarul de Stat al Guvernului American şi reprezentanta Comisiei Europene. Este povestea filmului ce urmează să fie filmat în oraşul de peste Criş.

Ciprian Mega, preot regizor: E un proiect independent, un film de autor, în care am investit foarte multă muncă şi foarte mult suflet.

Corina Moise, actriţă: Cu foarte mari emoţii, dar de ordin pozitiv şi mă bucur să fiu aici. E complex. E provocator. E de întindere, şi atunci are multe schimbări. Sunt curioasă şi sunt implicată. 

Filmul „21 de rubini“ este continuarea altei pelicule, a cărei acţiune se petrece în anii '90

Filmul „21 de rubini“ este continuarea altei pelicule, a cărei acţiune se petrece în anii '90, dar care este ancorată în zilele noastre. 

Laura Mega, producător: A mai fost filmat o mare parte sau încă o parte din film în 2017, la Niculiţel. Iar partea de acum se leagă cu ce am filmat până atunci, şi  a dezvoltat un scenariu pornind de la un personaj care nu apărea, dar era menţionat în prima parte. 

Ce părea atunci un vis, acum, a devenit realitate. Anthony Delon, Mickey Rourke, Elisabetta Pellini, Daniel Buzdugan sau Dana Rogoz sunt doar o parte dintre cei care vor completa distribuţia filmului.

Anthony Delon: actor franco american: Mi-a plăcut scenariul, mi-a plăcut distribuţia şi cred că este un film interesant. Şi am fost foarte curios de regizor. E prima dată când filmez cu un regizor care este şi preot.

Daniel Buzdugan, realizator radio: Un rol foarte greu, adică să mă joc pe mine. Adică Daniel Buzdugan într-un studio de radio, care-i are invitaţi pe Anthony Delon şi viitoarea procuroare a României.

16 zile vor dura filmările lungmetrajului „21 de rubini“ a cărui distribuţie conţine 20 de actori şi 600 de figuranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Au început filmările pentru cea de a 9-a peliculă româno-americană, "21 de rubini". Daniel Buzdugan și Dana Rogoz vor juca alături de actori celebri de la Hollywood