Antena Meniu Search
x

Video "Au intrat într-unul cu BMW, praf l-au făcut". Șofer blocat și încătușat de poliție pe mijlocul drumului, în Arad

Intervenție în forță a polițiștilor, seara trecută, pe DN 79/A, între Joia Mare și Buteni, în Arad, după ce șoferul unui BMW nu ar fi oprit la semnalele agenților. Cei doi tineri care se aflau în mașină ar fi fost bănuți de trafic de droguri.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.03.2023, 11:05

Vezi și

Polițiștii arădeni ar fi ponit în urmărirea BMW-ului, pe care au reușit să-l blocheze la 16 kilometri de Gurahonț, spre Ineu. Cei doi tineri au fost imobilizați și puși la pământ de către polițiști. 

Un șofer de camion a filmat momentul reținerii.

"Au intrat într-unul cu BMW-ul, praf l-au făcut. Au intrat în el că nu a vrut să oprească (la semnalele polițiștilor-n.r.), a vrut să întoarcă", se aude bărbatul în înregistrare.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit jurnaliștilor specialarad.ro, polițiștii ar fi tras un foc de avertisment, pentru ca șoferul mașinii în care se bănuia că există baxuri cu țigări să oprească. Cum asta nu s-a întâmplat, una dintre autospeciale ar fi lovit BMW-ul.

Varianta IPJ Arad

"În seara de 30 martie, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicată o autospecială de poliție. Din primele cercetări, un tânăr, de 25 de ani, din Hălmagiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/A, între Joia Mare și Buteni, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție. În urma evenimentului, a fost rănit ușor (la prima vedere) un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturism. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool", se arată în comunicatul IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Au intrat într-unul cu BMW, praf l-au făcut". Șofer blocat și încătușat de poliție pe mijlocul drumului, în Arad