Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Audi nou-nouţ distrus într-un stâlp, la Iaşi. Proprietarul abia cumpărase maşina de peste 30.000 € şi era beat

Un Audi nou-nouţ a fost distrus într-un stâlp, la Iaşi. Poprietarul abia cumpărase maşina de peste 30.000 € şi era beat când a avut loc accidentul.

de Cosmin Stăniloiu

la 09.07.2019 , 15:29

Audi nou-nouţ făcut praf Audi nou-nouţ distrus într-un stâlp, la Iaşi. Poprietarul abia cumpărase maşina de peste 30.000 € şi era beat - Facebook

Un Audi nou-nouţ a fost distrus într-un stâlp, la Iaşi. Poprietarul abia cumpărase maşina de peste 30.000 € şi era beat când a avut loc accidentul.

Un bărbat de 47 de ani, bine băut, a făcut praf o limuzină Audi A4 nou nouţă. El circula, luni seara, dinspre Tehnopolis spre Podul Roş, în Iaşi, când a intrat în apropiere de Belvedere cu maşina într-un stâlp. Martorii prezenţi la faţa locului au sunat la 112, iar echipajul de Poliţie ajuns la locului l-a testat pe şofer şi a constatat că avea o alcoolemie de 0,9 mg/l.

În zona Nicolina, din cauza aburilor de alcool, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. Vehiculul avea doar 500 de kilometri la bord însă a fost serios avariat în urma impactului.

Articolul continuă după reclamă
Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Audi nou-nouţ distrus într-un stâlp, la Iaşi. Proprietarul abia cumpărase maşina de peste 30.000 € şi era beat