Antena Meniu Search
x

Aur pentru România! Larisa Iordache: "Sper să ridic steagul României cât mai sus"

În ediţia din această seară "Sinteza Zilei", invitaţii lui Mihai Gâdea au fost antrenorii lotului naţional de gimnastică, dar şi "vedetele" Campionatului European

În ediţia din această seară "Sinteza Zilei", invitaţii lui Mihai Gâdea au fost antrenorii lotului naţional de gimnastică, dar şi "vedetele" Campionatului European

Larisa Iordache, singura gimnastă care a obţinut două medalii de aur la Campionatul European de Gimnastică de la Sofia, a venit la Sinteza Zilei, alături de antrenorii săi şi de restul echipei feminine de gimnastică a României, pentru a vorbi despre performanţele sale şi ale echipei din care face parte.

„Am plecat cu gândul spre aur. Mă bucur că am reușit să obţinem acest aur, mă bucur am reuşit să câștig și medaliile individuale”, a declarat campioana. Cu modestie, gimnasta a spus că „întotdeauna e loc de mai bine” şi că îşi dorea şi mai mult de la ea, conform Antena3.

„Sper că pentru Mondiale să muncesc mult mai mult şi să ridic steagul României cât mai sus”, a mai declarat Larisa.

România a încheiat, duminică, participarea la Campionatul European de gimnastică feminină, junioare şi senioare, de la Sofia, cu un bilanţ de nouă medalii, din care două de aur, cinci de argint şi două de bronz.

În platou, a fost prezent şi Victor Ponta, care le-a adus puţină bucurie sportivelor. Acesta a anunţat că premiile alocate de stat gimnastelor vor fi dublate. „Vă rog mult de tot: luaţi-ne cât mai des banii de premii. Este cea mai mare bucurie să câştigaţi medaliile şi să avem noi de dat premii”, s-a adresat premierul campioanelor la gimnastică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Aur pentru România! Larisa Iordache: "Sper să ridic steagul României cât mai sus"