Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autorul atacului sângeros de lângă staţia de metrou Politehnica, de negăsit! Un martor lansează o nouă ipoteză: "Poate e acelaşi ţăcănit" (Video)

Individul care, seara trecută, a înjunghiat un tânăr de 26 de ani, aproape de gura de metrou de la Politehnică, este în continuare de negăsit.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 12:42

Individul care, seara trecută, a înjunghiat un tânăr de 26 de ani, aproape de gura de metrou de la Politehnică, este în continuare de negăsit.

Agresorul l-a înjunghiat în spate, iar apoi s-a făcut nevăzut. Cu ultimele puteri, tânărul s-a târât până la gura de metrou şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit ultimelor informaţii, acesta este în stare stabilă, conştient, fiind internat la Spitalul Universitar.

Un martor, care a ajuns în staţia Poliehnica la câteva minute după incident, a povestit, pentru Observator, că, în urmă cu aproape patru săptămâni, a avut un conflict cu un bărbat, în aceeaşi zonă, şi că a fost nevoit să cheme paza de la metrou.

Cătălin spune că este posibil ca atacatorul de aseară să fie una şi aceeaşi persoană cu individul care l-a atacat în urmă cu o lumă.

"Am ajuns la 7.15 la metrou la Politehnica, probabil la 5 minute după, când bărbatul era aşezat jos lângă scara rulantă, cei de la salvare îl bandajau, iar jandarmeria încerca să stabilească un perimetru în jurul lor. 

Victima gemea şi nimeni nu mai avea curaj să coboare la metrou. 

La un moment, cei de la salvare îi spuneau: "stai drept, nu te culca, stai cu noi".

Am întrebat câteva femei strânse în jurul bărbatului ce s-a întâmplat. Erau în stare de şoc. Mi-au spus că a fost înjunghiat şi atacatorul a fugit. Din ce am observat era o singură lovitură în spate şi ceva sânge pe jos (şi în dimineaţa asta mai era sânge...). 

Într-adevăr, parcul este neiluminat şi fără camere. Nu e prima dată când sunt incidente pe aceea alee a parcului ce leagă cele două staţii de metrou şi nimeni nu face nimic în privinţa asta. 

Doi, trei stâlpi de iluminat şi o cameră ar rezolva multe enigme....Personal, am avut şi eu un conflict cu un om la Politehnică, jos la metrou, la baza scării rulante pentru că bătea o bătrânică ce vindea flori. Nu am putut să stau pasiv şi m-am dus agresiv la el şi am chemat paza de la metrou. Mulţi nebuni pe lumea asta. Poate e acelaşi ţăcănit. Conflictul l-am avut acum 3-4 săptămâni", a declarat Cătălin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Autorul atacului sângeros de lângă staţia de metrou Politehnica, de negăsit! Un martor lansează o nouă ipoteză: "Poate e acelaşi ţăcănit" (Video)