Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autorul jafului cu macete dintr-o bancă din Baia Mare, prins de poliţişti. Bărbatul de 40 de ani a fost arestat

Autorul jafului de la banca din Baia Mare a fost identificat de poliţişti. Bărbatul de 40 de ani din Caraş Severin se află în arestat preventiv.

de Redactia Observator

la 06.07.2018 , 17:13

Autorul jafului de la banca din Baia Mare, filmat de camerele de supraveghere Autorul jafului de la banca din Baia Mare, surprins de camerele de supraveghere - vasiledale.ro

Autorul jafului de la banca din Baia Mare a fost identificat de poliţişti. Bărbatul de 40 de ani din Caraş Severin se află în arestat preventiv.

În cursul zilei de ieri, 5 iulie, a fost identificat unul dintre suspecţii care au comis jaful de la Baia Mare la sfârşitul lunii mai, fiind vorba de un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în Caraş-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă în acest caz, pe o perioadă de 30 de zile.

Articolul continuă după reclamă

Două persoane mascate și înarmate cu macete au reușit să plece dintr-o banca din Baia Mare cu un miliard de lei vechi. Banii erau încasati de la două caserii alee băncii.

Jaful a avut loc la sfârşitul lunii mai, pe data de 23 mai. Un apel în jurul orei 11.40 a anunţat că doi indivizi mascaţi şi înarmaţi cu macete au pătruns in sediu si au sustras banii din banca din Baia Mare. În doar 4 minute, suspecţii au reuşit să dea lovitura. Cei doi au urcat pe un scuter si s-au facut nevazuti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Autorul jafului cu macete dintr-o bancă din Baia Mare, prins de poliţişti. Bărbatul de 40 de ani a fost arestat