Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autorii crimei din Piaţa Constituţiei, liberi la două zile de la asasinat

La două zile de la crima din Piaţa Constituţiei, autorii sunt încă liberi. Poliţia a audiat peste 30 de oameni până acum, dar nu a reţinut niciun suspect. Şi asta deşi au avut la dispoziţie martori şi multe camere de luat vederi de la instituţiile importante din zonă.

de Redactia Observator

la 01.10.2019 , 20:40

La două zile de la crima din Piaţa Constituţiei, autorii sunt încă liberi. Poliţia a audiat peste 30 de oameni până acum, dar nu a reţinut niciun suspect. Şi asta deşi au avut la dispoziţie martori şi multe camere de luat vederi de la instituţiile importante din zonă care au surprins măcelul din faţa Parlamentului.

Până în acest moment, în cazul crimei nu au luat nicio măsură. S-au făcut audieri pe bandă rulantă, dar toţi au rămas la statutul de martor, nimeni nu a fost reţinut. 

Există o serie de întrebări la care nu apar răspunsuri, respectiv ce datorie a putut duce la o crimă, cine este şi unde este criminalul şi ce măsuri vor lua poliţiştii pentru a evita apariţia unor alte tragedii de acest fel.

Vezi și

Între timp s-a stabilit că victima este un tânăr din Giurgiu, iar mama lui a fost audiată deja şi aşteaptă să recupereze trupul neînsufleţit de la INML pentru înmormântare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Autorii crimei din Piaţa Constituţiei, liberi la două zile de la asasinat