Antena Meniu Search
x

Video Schiori surprinşi de o avalanşă în Făgăraş, la Valea Doamnei

În Munţii Făgăraş, două avalanşe au pus astăzi în pericol zeci de persoane. Potrivit salvamontiştilor, doi schiori au fost prinşi sub nămeţi în Valea Doamnei. Însă, cum cei doi erau echipaţi coresponzător, au reuşit să se salveze singuri.

Vezi și

O altă avalaşă s-a declanşat sub vârful Paltinul, zonă în care, la acel moment, erau vreo 15 persoane. Din fericire, acolo, nimeni nu a fost prins sub zăpadă.

Risc de avalanşă în Făgăraş

Riscul de avalanşă este în continuare crescut în Munţii Făgăraş. Specialştii ne recomandă să avem echipament complet şi să verificăm toate informaţiile înainte să ne aventurăm pe munte.

Astazi 2 schiori au fost prinsi intr-o avalansa pe portiunea superioara in Valea Doamnei. Acestia au fost echipati complet inclusiv cu rucsac cu airbag. Au reusit sa se salveze singuri.

Inca o avalansa a fost declansata de sub VF Paltinul, zona "balcoane" fiind aproximativ 15 persoane in zona. Din fericire nimeni nu a fost prins sub zapada.

Recomandarea noastra este sa verificati buletinul nivometeorologic, sa verificati toate informațiile din zilele anterioare si sa aveti echipament complet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Schiori surprinşi de o avalanşă în Făgăraş, la Valea Doamnei