Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Aventură inedită pentru copiii din Cavnic. Au pornit pe urmele lui Hansel și Gretel, sub supravegherea jandarmilor montani

Curajul se învață departe de tehnologie și aproape de natură! Zeci de copii din Cavnic au pornit într-o aventură inedită desfășurată după scenariul călătoriei lui Hansel și Gretel. Până să ajungă însă la finalul poveștii, micuții au avut de rezolvat 13 indicii care i-au dus spre Pădurea Fermecată.

de Simona Vasiac

la 29.09.2024 , 10:31

Așa a început aventura pentru cei mici. Plini de energie şi entuziasm, înainte să pornească spre pădure, copiii au fost puși și în fața primei probe de curaj. Legaţi la ochi cu o eşarfă, aceştia trebuiau să descopere instrumentele ascunse în cutia misterioasă pentru a le putea folosi mai târziu pe traseu. După ce au trecut cu succes de prima probă, micuţii s-au îndreptat cu paşi repezi către cel de-al doile indiciu, un joc matematic.

Aventura a fost organizată de Jandarmeria Montană Maramureș și a avut ca scop reconectarea celor mici cu natura. "Ideea a venit din necesitatea de a scoate copii din confortul casei, din necesitatea de a ieşi în natură şi a petrece cât mai mult timp alături de familie", a declarat Alexandru Vereș, jandarm Postul Montan Cavnic. Aventura s-a încheiat cu bine, totţi copii au reuşit să rezolve indiciile şi astfel i-au salvat pe Hansel şi Gretel.

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Aventură inedită pentru copiii din Cavnic. Au pornit pe urmele lui Hansel și Gretel, sub supravegherea jandarmilor montani