Antena Meniu Search
x

Aventurile personajelor din Mangaliţa continuă. Doctoriţa Emilia Vulpe, reîntâlnire surprinzătoare

Aventurile personajelor din Mangaliţa continuă. Supărat că edilul localitătii, Stelian Manole, nu face nimic pentru a le asigura copiilor din comuna învecinată un mijloc de transport care să-i ducă şi să-i aducă de la şcoală, consilierul Dumitru Bozovici decide să protesteze în faţa primăriei.

de Redactia Observator

la 08.11.2019, 17:05

Vezi și

Aventurile personajelor din Mangaliţa continuă, în această seară, de la ora 22.15, la Antena 1. Supărat că edilul localitătii, Stelian Manole, nu face nimic pentru a le asigura copiilor din comuna învecinată un mijloc de transport care să-i ducă şi să-i aducă de la şcoală, consilierul Dumitru Bozovici decide să protesteze în faţa primăriei.

În acelaşi timp, doctoriţa Emilia Vulpe o revede pe Felicia, eterna ei rivală din copilărie şi adolescenţă, are o idee pe care o consideră genială. Şi i-o comunică primarului, cu care are - de altfel - o aventură amoroasă.  

În acelaşi episod, Gabi, nepotul edilului, îşi face o iubită cam bizară, în timp ce şedul poliţiei locale intră în conflict deschis cu directoarea economică a primăriei.

Ce rol va juca secretare lui Stelian Manole în toată această poveste, aflaţi seara asta, de la ora 22.15, în episodul intitulat "Omeneşte"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Aventurile personajelor din Mangaliţa continuă. Doctoriţa Emilia Vulpe, reîntâlnire surprinzătoare