Antena Meniu Search
x

Foto Averea de 19 kg, adusă din Turcia de o româncă de 51 de ani, pe Aeroportul Otopeni. A îndesat prada în bagajul de mână

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajul de mână al unei femei, la Aeroportul Henri Coandă, 19 kilograme de bijuterii care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

de Redactia Observator

la 04.02.2024, 20:41

Vezi și

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au anunţat că sâmbătă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 51 de ani. 

“După ce a efectuat formalităţile de frontieră, persoana în cauză s-a deplasat spre ieşire, pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale. Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor femeii. Astfel, au fost descoperiţi în bagajul de mână doi saci de dimensiuni mici ce conţineau o cantitate mare de bijuterii din metal alb (ceasuri, inele, cercei, coliere, brăţări, broşe etc.), presupus a fi argint”, au precizat poliţiştii.

Bunurile, cu o greutate brută de 19 kilograme, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare. De asemenea, în cauză a fost deschis dosar penal pentru contrabandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Averea de 19 kg, adusă din Turcia de o româncă de 51 de ani, pe Aeroportul Otopeni. A îndesat prada în bagajul de mână