Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Avertisment SUMBRU! Internetul va dispărea

Internetul, aşa cum îl ştim astăzi, ar putea fi pus în pericol de acţiunile masive de spionaj practicate, spre exemplu, de agenţiile americane de securitate

de Redactia Observator

la 09.10.2014 , 12:52

Internetul, aşa cum îl ştim astăzi, ar putea fi pus în pericol de acţiunile masive de spionaj practicate, spre exemplu, de agenţiile americane de securitate

Spionajul practicat pe Internet de către Statele Unite repreyzntă o ameninţare gravă, care ar putea să conducă la "spargerea Internetului", a atenţionat Eric Schmidt, preşedintele Consiliului de Supraveghere al Google.

"Impactul este grav şi se înrăutăţeşte", a apreciat el. "Rezultatul cel mai simplu este că vom ajunge să spargem Internetul", a completat el, informează Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Declaraţia a fost făcută în cursul unei dezbateri asupra consecinţelor în sectorul tehnologiei a spionării pe Internet întreprinse de către servicii americane de informaţii (NSA).

"Ideea de a fi nevoiţi să instalăm centre de date şi datele-însele la nivel regional se opune în mod fundamental modului în care este structurat Internetul", a declarat Colin Stretch, însărcinat cu Afaceri Juridice la Facebook.

Participanţii la dezbatere au îndemnat leguitorii americani să facă curăţenie în practicile spionajului online, cu scopul de a recâştiga încrederea comunităţii internaţionale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Avertisment SUMBRU! Internetul va dispărea