Antena Meniu Search
x

Video Avionul lovit de şoim, cu ruta Germania spre Cluj-Napoca, a ajuns la destinaţie cu o întârziere de 2 ore

Zbor cu emoţii, aseară, pentru pasagerii unui zbor din Germania spre Cluj-Napoca. Avionul a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport la scurt timp de la decolare după ce a lovit un şoim. Călătorii, în mare parte români, au fost rapid coborâţi din aeronavă. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 20.05.2023, 09:52

Vezi și

Zborul, ce-i drept unul cu peripeţii, a ajuns cu bine într-un final pe aeroportul din Cluj-Napoca, cu o întârziere de două ore, potrivit Boarding Pass. Pilotul a solicitat să se întoarcă la punctul de decolare, în momentul în care a sesizat faptul că aeronava a lovit o pasăre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat ce a atins pista, o comisie a expertizat aeronava, iar în momentul în care aceştia şi-au dat seama că totul este în regulă, i-au permis pilotului să-şi continue zborul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Avionul lovit de şoim, cu ruta Germania spre Cluj-Napoca, a ajuns la destinaţie cu o întârziere de 2 ore