Meniu
Search
x

Avocatul familiei Luizei: ”Gheorghe Dincă nu a indicat cu precizie pe Luiza. Avem speranțe ca Luiza să trăiască”

Avocatul familiei Luizei Melencu a venit cu noi precizări în cazul Caracal, după ce anchetatorii au găsit luni rămășițele unui alt cadavru. Tonel Pop a spus că Gheorghe Dincă nu a indicat cu precizie că fragmentele de oase aparțin Luizei. ”Avem speranțe ca Luiza să trăiască”, a declarat avocatul.

De Cristian Toteştean la 05.08.2019, 23:34
Avocatul familiei Melencu spune că Gheorghe Dincă nu a indicat cu precizie că resturile de oase găsite luni sunt ale Luizei Vezi și

Avocatul familiei Luizei Melencu a venit cu noi precizări în cazul Caracal, după ce anchetatorii au găsit luni rămășițele unui alt cadavru. Tonel Pop a spus că Gheorghe Dincă nu a indicat cu precizie că fragmentele de oase aparțin Luizei. ”Avem speranțe ca Luiza să trăiască”, a declarat avocatul.

Într-o intervenție televizată, avocatul Tonel Pop a spus că criminalul din Caracal nu indică fetele după nume, ci după luna când le-a răpit. Astfel, avocatul afirmă că Tonel Pop nu a spus cu precizie că este vorba despre Luiza Melencu, atunci când le-a indicat luni anchetatorilor unde a aruncat rămășițele de la un alt cadavru.

El nu a fost sigur, nu a indicat cu precizie pe Luiza, pe de o parte, să spună ”Da, Luiza a fost, sigur!” Iar, pe de altă parte, indică fetele în funcție de luna când le-a racolat, le-a răpit. El spune așa: ”Fata din luna X, fata din luna Y”. Așa le identifică! Iar luna identificată pentru cadavrul, pentru rămășițele incinerate ale cadavrului ce le-a fost indicat astăzi și-a fost găsit de anchetatori nici măcar nu ar coincide cu luna în care a fost răpită Luiza. Deci, avem speranțe ca Luiza să trăiască!, a declarat Tonel Pop.

Luni, în presa română, au apărut, de altfel informații că Gheorghe Dincă ar fi vorbit despre fata din luna mai. Surse apropiate anchetei au declarat însă, tot luni, pentru Observator că bărbatul de 66 de ani a vorbit și despre ”o fată din aprilie”, despre care a spus că a adus-o în aceeași cameră în care a ținut-o și pe Alexandra Măceșanu.

În intervenția sa la Antena 3, avocatul Tonel Pop a spus că, deși criminalul nu a dat nume, resturile umane găsite luni de către anchetatori provin de la un alt cadavru și nu au nicio legătură cu fragmentele de os și dinți din curtea lui Gheorghe Dincă, despre care specialiștii au spus că sunt ale Alexandrei Măceșanu.

”Da, în mod sigur, el a indicat o altă victimă, fără nicio putere de tăgadă. Nu vorbim despre alte bucăți sau altge resturi care ar proveni de la Alexandra. Eu am dubii și în ce privește moartea Alexandrei”, a mai spus avocatul.

Mai multe fragmente de os au fost găsite de anchetatori într-o pădure din apropiere de Caracal, luni. Rămășițele au fost trimise la INML, pentru a fi analizate și pentru a identifica victima.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Avocatul familiei Luizei: ”Gheorghe Dincă nu a indicat cu precizie pe Luiza. Avem speranțe ca Luiza să trăiască”