Antena Meniu Search
x

Video "Bă, Ciprian, ai Trabantul făcut praf!" Un șofer drogat a făcut ravagii pe o stradă din Craiova. Mașina de epocă a unui afacerist, făcută zob

Un şofer grăbit a făcut ravagii pe o stradă centrală din Craiova. A mutat din loc un stâlp din beton şi a distrus complet o maşină aflată pe trotuar. După ispravă, bărbatul a fugit. A mers, în cele din urmă, la poliţie, după mai bine 24 de ore de la accident. Avea permisul suspendat pentru că fusese prins băut la volan şi, spre stupoarea poliţiştilor, a ieşit pozitiv la drug test. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 13.01.2023, 20:38

Vezi și

La cinci dimineaţa, strada, intens circulată în timpul zilei, este pustie. O maşină vine cu viteză, iar şoferul pare să nu observe că drumul coteşte uşor la stânga. Maşina rade câţiva stâlpişori din fontă, apoi izbeşte violent un stâlp de pe trotuar. Impactul e devastator pentru un Trabant parcat în apropiere. Autorul accidentului se dă jos din maşină, se uită la ce a făcut şi... pleacă. 

Cristina Oprea, reporter Observator: Cât de puternic a fost impactul? Suficient cât să rupă şi să deplaseze de pe loc acest stâlp din beton masiv. A făcut mai apoi praf maşina parcată aici, pe trotuar, şi a intrat şi aici, în gardul acestei proprietăţi.  

Martor: Şi în faţa noi am mai avut un Spring alb. Că dacă nu era Trabantul aici, Springul era vai mama lui. Deci se ducea definitiv sau îl găseam în pizzerie, colo. 

Proprietar maşină avariată: În curba asta n-a mai putut să se redreseze. Da, păi la ce viteză avea, e clar.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Deci asta de aici e maşina dumneavoastră?

Proprietar maşină avariată: Da, da, da, da. E aia de colo, cu oglinda spartă.

Reporter: Nu aţi apucat să depuneţi plângere.

Proprietar maşină avariată: Nu, nu, nu, nimic.

Reporter: Şi nici nu ştiaţi că a fost accident.

Proprietar maşină avariată: Nu, am crezut că s-a apropiat unu mai mult, că dacă e parcată acolo, zic o fi lovit-o vreunul şi... Da ce, că mă dusei şi îmi cumpărai alta cu 50 de lei, nu mai depun nicio plângere, nimic. Bine că nu mi-a luat, că putea să-mi ia toată maşina cum a luat stâlpii ăştia. 

Trabantul distrus e al proprietarului unei pizzerii cunoscute din oraş

Maşina era mascota afacerii sale. 

Ciprian Ogarcă, proprietar Trabant: Venii la serviciu de dimineaţă, pe la 8 jumate, Mă trezii cu o grămadă de poze, că, bă, Ciprian, ai Trabantul făcut praf! Bă, zic să las eu Trabantul nesupravegheat, să facă ravagii în lipsa mea, aşa, şi să mute stâlpii din loc, zic, nu prea îmi vine să cred. 

După ce a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, tânărul le-a cerut prietenilor de pe TikTok să îl ajute să îl găsească pe cel care i-a făcut zob maşina: "Aceasta este persoana care îmi lovi maşina, Trabantul şi maşina albă după care fugi de la locul accidentului. Dacă are cineva informaţii despre el, vă rog mult de tot să mă ajutaţi şi pe mine".

Bărbatul vinovat de accident s-a dus la poliţie abia a doua zi dimineaţă

Avea permisul suspendat pentru conducere sub influenţa alcoolului. A ieşit pozitiv şi la droguri.

Cristian Grigorescu, IPJ Dolj: Bărbatul a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de benzodiazepine. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ciprian Ogarcă, proprietar Trabant: M-am întâlnit cu băiatul şi şi-a cerut scuze. Zic, bă, frate, felicitări că eşti în viaţă. Eu te iert, că şi el are familie şi eu am familie şi Doamne fereşte de treburi d-astea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Bă, Ciprian, ai Trabantul făcut praf!" Un șofer drogat a făcut ravagii pe o stradă din Craiova. Mașina de epocă a unui afacerist, făcută zob