Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Șoferul care s-a blocat cu camionul în Pasajul Unirii a vrut să fugă cu orice preț. După ce a lovit plafonul, a accelerat până a rămas înțepenit de tot

Şoferul care a rămas blocat ieri în Pasajul Unirii cu un camion a încercat să înainteze cu forţa de două ori până să se dea bătut. Reporterii Observator au obţinut, în exclusivitate, imagini care arată cât s-a chinuit să scape, înainte să ajungă poliţiştii la el. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 13.01.2023, 19:58

Vezi și

În camionul supra-înălţat, care avea 3,78 metri, în vreme ce tunelul are înălţimea 3,70 metri, şoferul a încercat tot posibilul să iasă din capcana în care singur intrase. Camerele de supraveghere din Pasajul Unirii arată că tânărul de la volan pare să fi ştiut de modificarea neomologată.

În jurul orei 11, vehiculul se blochează prima dată la intrarea în Pasajul Unirii. Calm, deşi blocase o bandă de circulaţie, şoferul coboară din cabină şi verifică dacă maşina a păţit ceva sau dacă loveşte plafonul tunelului. După 30 de secunde se urcă iar la volan şi înaintează câţiva metri cu greu, dar nu renunţă. Ajunge la mijlocul pasajului, unde rămâne înţepenit din nou. 

Discuţie reporteri - Ionuţ, şoferul camionului:

Ce s-a întâmplat? De intrat, aţi intrat.

Pe acelaşi subiect

S-a întâmplat. Aşa e. Şi dacă am intrat? Vă rog, faceţi-mi loc!

Nu aţi văzut limita de înălţime?

Nu am văzut. 

Şoferul a tot accelerat minute în şir, în speranţa că va putea să iasă din pasaj cu spatele

Discuţie poliţist - şoferul camionului:

Cunoşti ceva, cine a efectuat modificări?

Nu. Aşa am luat-o în primire.

Lucraţi de mult la firma asta?

Aproape un an. 

Imaginile filmate de camerele de supraveghere în pasaj arată că şoferul a tot accelerat minute în şir, în speranţa că va putea să iasă din pasaj cu spatele. Când a văzut că nu are şanse, a pus avariile, a coborât şi a desumflat roţile, ca să mai reducă înalţimea maşinii cu câţiva centimetri. 

După 5 minute încearcă din nou să îşi continue drumul prin pasaj. Nu izbuteşte decât să se blocheze definitiv. Poliţiştii locali care supraveghează intrarea în pasaj nu şi-au dat seama ce s-a întâmplat. Aşa că, după ce camionul a provocat un blocaj în tunel, au trecut 9 minute până la sosirea primului echipaj de agenţi locali şi 18 până a venit Poliţia Rutieră.  

Traficul a rămas blocat mai mult de o oră, iar şoferul a fost amendat. 

Reporter: Aţi reuşit totuşi să intraţi dar v-aţi blocat la un moment dat. Ne puteţi povesti?

Şofer: Da. Data viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Exclusiv Observator » EXCLUSIV. Șoferul care s-a blocat cu camionul în Pasajul Unirii a vrut să fugă cu orice preț. După ce a lovit plafonul, a accelerat până a rămas înțepenit de tot