Antena Meniu Search
x

Video "Bă, copile, stai jos aici că nu-i bine" Martorii povestesc cum l-au oprit pe polițistul pericol-public, rupt de beat la volan

Pericol public şi fără de lege. Un poliţist de frontieră cu multe grade de alcool a provocat un accident în Timişoara. Derutat de la prea multe pahare, a intrat pe contrasens. În câţiva metri, a lovit un autobuz cu pasageri şi era cât pe ce să intre şi în mai mulţi pietoni. Un martor a filmat întreaga scenă. La final tot poliţistul se consideră o victimă. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 21.02.2022, 22:11

Vezi și

Te urci beat în halul ăsta la volan! Nu se poate aşa ceva! Să-ţi fie ruşine! 

Mie?

Să-ţi fie ţie ruşine, mă! Vezi cum vorbeşti!

A vorbit alcoolul pentru el. De la atâtea pahare, poliţistul pericol-public a încurcat sensurile de mers, a lovit un autobuz plin de călători şi tot el s-a dat lovit.

Pe acelaşi subiect

Iulia Pop, reporter Observator: Bine ameţit de alcool, şoferul iese din acea parcare, însă în loc să facă dreapta, virează brusc stânga şi ajunge pe contrasens unde loveşte un autobuz, iar apoi se opreşte pe spaţiul verde. 

După accident, şoferul autobuzului şi călătorii s-au dat jos şi i-au cerut poliţistului să coboare din maşină, apoi i-au smuls cheia din contact să nu fugă. Pe imagini, se vede că agentul, îmbrăcat în civil, abia se ţine pe picioare. Un martor, coleg cu şoferul de autobuz, încearcă să-l ţină până ajunge poliţia. Agentul turmentat se luptă cu el şi, în cele din urmă, cade, înfrânt, în iarbă.

Polițistul ar fi vrut să fugă de la locul accidentului

Agent, regie de transport: El mă îmbrâncea, mă împingea, s-a smucit din mâna mea şi mi-a rupt geaca. I-am zis: "Bă, copile, stai jos aici, că nu-i bine. Stai până vine poliţia. Nu, că lasă-mă să fug, lasă-mă să plec, lasă-mă să plec!" El voia să plece cu maşina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când a ajuns poliţia, agentul a prins din nou puteri şi a luat-o la fugă. A fost imobilizat după câţiva metri. Comportamentul lui are o explicaţie. Măsurată în 0.97 miligrame de alcool în aerul expirat. 

Petre Nicola, ITPF Timișoara: A dispus cercetarea prealabilă în regim de urgenţă a agentului. Conducerea Inspectoratului al Poliţiei de Frontieră Timişoara se dezice de lucrătorii instituţiei care încalcă legea.

Poliţistul de frontieră are 26 de ani şi lucrează la Vama Moraviţa. Dar acum era în timpul liber. Agentul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Contactat de Observator, acesta nu a răspuns. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Bă, copile, stai jos aici că nu-i bine" Martorii povestesc cum l-au oprit pe polițistul pericol-public, rupt de beat la volan