Antena Meniu Search
x

Video "Bă, vezi că nu respiră". Sfârşit tragic pentru un buzoian, după ce a încercat să cureţe o fântână. Alţi trei au fost la un pas de moarte, încercând să-l salveze

Tragedie fără margini în comuna Năeni, din judeţul Buzău. Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a încercat să cureţe o fântână de mâl. Acesta şi-a pierdut cunoştinţa după ce ar fi inhalat gazele emanate de motopompa cu care scotea apa din puţ. Alţi trei bărbaţi ar fi putut să aibă aceeaşi soartă, după ce au încercat să-l salveze, însă au fost scoşi la timp de echipajele de salvare. 

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 08:43

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 20.00, în satul Finţeşti, din comuna buzoiană Năeni. Primul care a coborât în fântână a fost bărbatul de 44 de ani. Acesta a încercat să cureţe pereţii puţului de mâl, cu ajutorul unei motopompe, iar la un moment dat, din cauza gazelor emanate de utilaj, omului i s-a făcut rău. După ce au văzut că nu mai dă niciun semn, ceilalţi trei prieteni care-l însoţeau, au intrat în fântână fără să stea prea mult pe gânduri. 

Vecin: A intrat în fântână acolo să scoată gunoaiele. A zis că e fum. Nu a mai vorbit. A intrat al doilea după el. Nu a mai vorbit nici acela. A intrat al treilea a căzut şi acela. A venit şi al patrulea l-am legat aici, cu o chingă. 

Vecin: Am văzut că nu respiră şi am ţipat, am zis: " bă, vezi că acela nu respiră", iar în momentul acela, când a văzut că nu respiră, a intrat şi cel de-al doilea în fântână. N-am putut să-l mai scoatem nici pe cel de-al doilea că a leşinat şi el. A venit al treilea, a intrat şi al treilea. N-am putut să-l scoatem nici pe cel de-al treilea. 

Vecină: Am sunat la ambulanţă şi au venit pompierii, SMURD-ul. L-au scos pe cel de-al treilea care a intrat în fântână, iar pe primul pe care l-au scos era inconştient.

Pe acelaşi subiect

Medicii l-au resuscitat pe bărbat minute în şir însă fără succes, au fost nevoiţi, în cele din urmă, să constate decesul bărbatului. 

Ionuţ Măcelaru, ISU Buzău: În urma misiunii au fost scoase din fântână toate cele patru persoane. Trei au fost salvate, fiind  preluate şi transportate către unităţile de primiri urgenţe, iar uneia, în urma manevrelor de resuscitare i s-a declarat decesul. 

Doi dintre bărbaţii care au fost la un pas să-şi piardă viaţa au fost transportaţi la spitalul Judeţean din Buzău, iar cel de-al treilea a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Bă, vezi că nu respiră". Sfârşit tragic pentru un buzoian, după ce a încercat să cureţe o fântână. Alţi trei au fost la un pas de moarte, încercând să-l salveze