Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Botoşani a căzut într-o fântână de 10 metri, în încercarea de a salva o pisicuţă. Fusese la un pas de reuşită

Un bărbat de 51 de ani a fost salvat miercuri după-amiaza de pompierii din Botoșani dintr-o fântână adâncă de 10 metri. Acesta intrase să scoată o pisică și s-a rănit la un picior.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 22:33

A intrat în fântână să salveze o pisică, dar nici el n-a mai putut ieşi fără ajutor
A intrat în fântână să salveze o pisică, dar nici el n-a mai putut ieşi fără ajutor

Un bărbat din Botoşani a fost salvat dintr-o fântână adâncă de 10 metri, unde intrase să scoată o pisică. Potrivit ISU Botoșani, intervenția a avut loc în localitatea Boscoteni.

A intrat în fântână să salveze o pisică, dar nici el n-a mai putut ieşi fără ajutor

Bărbatul de 51 de ani a coborât în fântână și a salvat o pisică. Când a ajuns la suprafață, a alunecat și a căzut în gol. S-a rănit la un picior și nu a mai putut să urce singur la suprafață. Martor la eveniment, stăpânul pisicii, a sunat după ajutor la 112.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul din Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SAJ. Unul dintre pompieri a coborât în fântână și, ajutat de colegi și câțiva localnici, a reușit să îl aducă la suprafață pe bărbat. Acesta era conștient și acuza dureri la un picior.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Botoşani a căzut într-o fântână de 10 metri, în încercarea de a salva o pisicuţă. Fusese la un pas de reuşită