Antena Meniu Search
x

Video Baby, primul delfin născut în captivitate în România, exersează pentru a încânta publicul. Primul lui "show", după Paşte

Baby, primul pui de delfin născut în captivitate în ţara noastră, învaţă să impresioneze publicul. Şi pare că este un talent înnăscut. Încă este nedizlipit de mama lui, însă nu are nevoie de niciun salt spectaculos pentru a face senzaţie. Turiştii abia aşteaptă să îl cunoască pe Baby, iar reprezentanţii delfinariului spun că ar putea fi admirat de public abia după Paşte.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 19:58

Vezi și

Delfinul Baby nu are nici două luni, dar e deja vedeta Delfinariului din Constanţa. "Putem spune că a fost primit bine de grup. Ceea ce face el în bazin este să îşi urmeze mămica şi mătuşa. Mai trebui să îi spunem lui Chen, Chen vezi că Baby a plecat prea departe. Mă pot lăuda că săptămâna trecută am reuşit să îl ating 2 secunde", a declarat Angelica Curlișcă, şef sectie Delfinariu.

Baby nu este, încă, pregătit să devină senzaţia Delfinariului

Tatăl lui Baby este Veterok, un delfin din Ucraina, adus la Constanţa. Dacă îngrijitorii nu ştiau iniţial sexul lui Baby, acum sunt aproape siguri că este băiat. "De săptămâna trecută a început să fie mai sociabil, să vină mult mai aproape de antrenor. Se hrăneşte de la mama lui numai cu lapte, noi, ca să îl aducem lângă noi, ma aducem gheaţă în bazin ca el să fie atent", a declarat Florin Mazilu, antrenor.

Baby nu este, încă, pregătit să devină senzaţia Delfinariului. "După sărbătorile de Paşte vom face toate demersurile să redam şi Delfinariu. Acum încă ne asigurăm că puiul nostru este safe şi că răspunde la toate antrenamentele", a declarat Ionuț Nache, director CMSN. Spectacolele vor fi adaptate pentru a nu stresa micul delfin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Baby, primul delfin născut în captivitate în România, exersează pentru a încânta publicul. Primul lui "show", după Paşte