Antena Meniu Search
x

BACALAUREAT 2014: Elevii dau vineri ultima probă, la alegere din mai multe discipline

Încă o zi de stres pentru absolvenţii de liceu. Astăzi susţin ultima probă scrisă de la Bacalaureat.

 Încă o zi de stres pentru absolvenţii de liceu. Astăzi susţin ultima probă scrisă de la Bacalaureat. Testul va fi susţinut la fizică, chimie sau informatică de către elevii care au absolvit un liceu cu profil real şi la geografie, filosofie, logică, economice, psihologie sau sociologie de către cei de la profilul umanist.

Emoţiile au început încă de luni când absolvenţii de liceu au susţinut prima probă scrisă la limba şi literatura română. Pentru acest test au fost pregătite două tipuri de subiecte - unul pentru absolvenţii profilului real şi un altul pentru cei de la uman.

Marţi a avut loc proba scrisă de limba şi literatura maternă, iar miercuri candidaţii au susţinut proba obligatorie a profilului, respectiv matematică pentru cei care au absolvit un liceu cu profil real şi istorie pentru cei de la profilul umanist.

Rezultatele vor fi afişate în 7 iulie, până în ora 12.00. În aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţii (între orele 12.00 şi 16.00), care vor fi soluţionate în perioada 8 - 10 iulie. Rezultatele finale vor fi anunţate la 11 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » BACALAUREAT 2014: Elevii dau vineri ultima probă, la alegere din mai multe discipline