Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oamenii din oraşul Bacău trăiesc de patru zile fără apă la robinete din cauza unor avarii majore

Aproximativ 170.000 de oameni din oraşul Bacău trăiesc de mai bine de patru zile fără apă la robinete din cauza unor avarii majore la reţeaua de distribuţie a apei.

de Redactia Observator

la 17.07.2018 , 13:28

Oamenii din oraşul Bacău trăiesc de patru zile fără apă la robinete Oamenii din oraşul Bacău trăiesc de patru zile fără apă la robinete - Pixabay

Aproximativ 170.000 de oameni din oraşul Bacău trăiesc de mai bine de patru zile fără apă la robinete din cauza unor avarii majore la reţeaua de distribuţie a apei.

Prima avarie a apărut vineri, 13 iulie, iar astfel întregul oraş a rămas fără apă.

În ciuda reclamaţiilor depuse de oameni, compania de apă din oraş nu a reuşit să remedieze avaria nici după patru zile.

Articolul continuă după reclamă

"Stam si caram apa, ne chinuim cu copii mici. In asa zisa 'Capitala tineretului' este mereu aceasta problema, cand iti este lumea mai draga nu ai apa!", ne-a scris pe Facebook o locuitoare din Bacău.

Locuitorii din Bacău au rămas fără apă, după o avarie majoră. Măsura urgentă luată de Consiliul Local

"De sambata 14/07 nu este apa la robinet si se preconizeaza ca abia miercuri la pranz (18/07) va incepe sa ajunga apa. Problema aceasta e veche, de cel putin 1 an de zile apa se opreste pentru 3-4 zile o data la 2 luni, pentru ca a mai aparut o fisura in conducta", ne-a scris un alt băcăuan care se confruntă cu lipsa apei de patru zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Oamenii din oraşul Bacău trăiesc de patru zile fără apă la robinete din cauza unor avarii majore