Antena Meniu Search
x

Video Băcăuan bătut din greşeală, într-un loc de joacă din Buhuşi. Un tânăr beat şi-a confundat rivalul şi s-a năpustit asupra lui cu o ploaie de lovituri

Incident şocant, ziua în amiaza mare, în incinta unui loc de joacă din oraşul Buhuşi, din judeţul Bacău! După ce s-a cinstit cu mai multe pahare, supărat nevoie mare, un bărbat de 30 de ani a pornit în căutarea rivalului său pentru a-i aplica o corecţie. Doar că, în drumul său, ameţit bine de aburii alcoolului, bătăuşul a cam greşit adresa... şi persoana.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 10:25

Vezi și

Astfel, victimă i-a căzut un bărbat de 64 de ani. Fără să înţeleagă măcar ce se întâmplă, victima s-a trezit sub o ploaie de lovituri. Doar un miracol a făcut ca prin zonă să patruleze un echipaj de jandarmi.

Imediat, agenţii l-au imobilizat pe agresor. 

Întrebat despre motivul scandalului, bătăuşul, care abia reuşea să articuleze două cuvinte, nici măcar nu ştia unde se află. Acesta s-a ales acum cu un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.     

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Băcăuan bătut din greşeală, într-un loc de joacă din Buhuşi. Un tânăr beat şi-a confundat rivalul şi s-a năpustit asupra lui cu o ploaie de lovituri