Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Haos într-un bloc din Oradea, după ce izolaţia clădirii a luat foc. O tigară aruncată ar fi provocat incendiul care a băgat spaima în localnici

S-a dat alarma de incendiu într-un bloc nou din Oradea după ce izolaţia clădirii s-a aprins la parter. De frica unei catastrofe, locatarii au încercat să oprească flăcările cu propriile stingătoare, înainte să ajungă pompierii. Şase echipaje cu cinci autospeciale şi o autoscară dar şi un echipaj de Terapie Intensivă au intervenit la blocul cu 10 etaje. Din fericire, nu au existat victime, iar focul a fost stins înainte să afecteze vreun apartament. Anchetatorii spun că focul ar fi fost provocat de o ţigară aruncată neglijent.

de Redactia Observator

la 27.08.2024 , 13:52

În data de 26 august a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Crișana" al județului Bihor au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la bloc nou de locuințe din Oradea, pe strada Ion Bradu, reușind să salveze bunuri de o valoare semnificativă.

În jurul orei 12.55, un apelant al numărului unic 112 sesiza ISU Bihor cu privire la producerea unui incendiu la parterul unui bloc de locuințe cu zece etaje. Din informațiile primite de la apelant, incendiul se manifesta la izolația exterioară. Având în vedere că anumite tipuri de izolații sunt foarte inflamabile, exista un risc mare de propagare a incendiului și la etajele superioare.

Incendiul ar fi fost provocat de o ţigară aruncată neglijent

Vezi și

La adresa precizată, s-au deplasat în cel mai scurt timp, șase echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu cinci autospeciale de stingere și o autoscară, precum și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Bihor.

Pe acelaşi subiect

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul, reușind să împiedice propagarea acestuia la încăperile locuinței și la apartamentele învecinate.

De asemenea, pompierii au verificat toate apartamentele de la parter, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Până la intervenția pompierilor, câțiva locatari s-au mobilizat și au intervenit cu propriile stingătoare. Îi felicităm pentru intervenția promptă datorită căreia au prevenit dezvoltarea incendiului până la sosirea forțelor de intervenție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Haos într-un bloc din Oradea, după ce izolaţia clădirii a luat foc. O tigară aruncată ar fi provocat incendiul care a băgat spaima în localnici