Antena Meniu Search
x

Băiat de 13 ani din Mangalia pe moarte, după ce s-a îndrăgostit de fata iubită de un adolescent de 15 ani

Un conflict pe facebook, din cauza unei fete, a degenerat: un copil de 13 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut de un băiat de 15 ani. Agresorul practică arte marţiale şi dintr-un singur pumn şi-a pus adversarul la pământ.

de Redactia Observator

la 02.02.2020, 21:03

Vezi și

Un conflict pe facebook, din cauza unei fete, a degenerat: un copil de 13 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut de un băiat de 15 ani. Agresorul practică arte marţiale şi dintr-un singur pumn şi-a pus adversarul la pământ. În cădere, victima s-a lovit grav la cap, iar acum e în comă la spital.

Bătăuşul şi-ar putea petrece tinereţea după gratii. Cazul este şocant, iar informaţiile au puternic impact emoţional. 

Scandalul între cei doi băieţi a început pe facebook din cauza unei fete de care amândoi sunt îndrăgostiţi. A doua zi, s-au întâlnit întâmplător pe stradă iar conflictul a degenerat. Adolescentul de 15 ani l-a lovit cu pumnul în faţă pe băiatul de 13 ani care a căzut ca secerat la pământ. Martorii au încercat să-l resusciteze şi au sunat la 112. 

În cădere, copilul de 13 ani s-a lovit grav la cap. E în comă, iar medicii sunt rezervaţi: "A suferit un traumatism  major cranio-cerebral, este internat la noi la neurochirurgie. Starea lui este gravă, este pe ventilaţie mecanică. Se fac toate eforturile pentru a-l echilibra şi trata pe pacient." 

Cei doi sunt elevi la şcoli diferite din oraş. Agresorul practică artele marţiale. 

Agresorul este cercetat în arest la domiciliu pentru vătămare corporală şi ar putea ajunge în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băiat de 13 ani din Mangalia pe moarte, după ce s-a îndrăgostit de fata iubită de un adolescent de 15 ani