Antena Meniu Search
x

Băiat de 15 ani, lovit cu piciorul în faţă de un locatar furios. Bărbatul din Dorohoi era sătul de "gălăgia din faţa blocului"

Jandarmii din Botoşani au intervenit după ce un bărbat de 48 de ani a lovit cu piciorul în faţă un băiat de 15 ani, agresorul fiind nemulţumit de faptul că victima făcea gălăgie în faţa blocului.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 15:12

Bărbatul din Dorohoi era sătul de "gălăgia din faţa blocului" - Shutterstock

Reprezentanţii Jandarmeriei Botoşani au anunţat luni, că un echipaj de jandarmerie aflat într-o misiune în Dorohoi a observat comportamentul agresiv al unui bărbat de 48 de ani la adresa unui băiat. 

Cum a început scandalul din Dorohoi

“În momentul intervenţiei jandarmilor, în faţa policlinicii de pe Bulevardul Victoriei, bărbatul îl ameninţa cu acte de violenţă pe băiatul de 15 ani, care prezenta o urmă de lovitură la nas. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit împrejurările producerii incidentului şi au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Cu puţin timp în urmă, de la balconul apartamentului, bărbatul a atras atenţia unui grup de tineri să nu mai facă gălăgie în faţa blocului de pe Aleea Primăverii, iar răspunsul acestora l-a deranjat atât de tare, încât a coborât şi s-a îndreptat spre tineri, reproşându-i unuia dintre ei că i-ar fi vorbit urât”, au precizat jandarmii, potrivit news.ro

Ei au adăugat că băiatul a fugit, dar a fost ajuns în faţa policlinicii, fiind lovit cu piciorul în faţă de bărbatul plecat în urmărirea sa. Jandarmii au precizat că acest caz va fi preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Băiat de 15 ani, lovit cu piciorul în faţă de un locatar furios. Bărbatul din Dorohoi era sătul de "gălăgia din faţa blocului"