Antena Meniu Search
x

Tragedie în Botoșani, un băiat de 16 ani a murit înecat în fântâna casei. Părinții i-au găsit șlapii și tableta lângă puț

Un adolescent de 16 ani, din comuna Manoleasa, județul Botoșani, dat dispărut de către familie a fost găsit mort în fântâna din curtea casei părintești, de către pompieri.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 01.09.2020, 11:10

Un tânăr de 16 ani din comuna Manoleasa, județul Botoșani, a fost găsit mort în fântăna din curtea casei părintești.
Tragedie în Botoșani, un băiat de 16 ani a murit înecat în fântâna casei. Părinții i-au găsit șlapii și tableta lângă puț - ISU Botoșani
  • Unul dintre pompieri a coborât în fântâna adâncă de cca. 20 de metri.
  • Băiatul nu a mai putut fi salvat.

Părinții au sesizat lipsa baiatului în această dimineață și l-au căutat prin curte. 

Lângă fântână au găsit tableta și șlapii, moment în care au solicitat sprijinul pompierilor și au început să scoată apa cu un hidrofor.

Apelul de urgență a fost înregistrat puțin după ora 8.00. 

La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la Garda de Intervenție Săveni, Detașamentul de Pompieri Dorohoi, cu accesorii specifice, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. 

Unul dintre pompieri a coborât în fântâna adâncă de cca. 20 de metri și, ajutat de ceilalți colegi, l-a adus la suprafață. 

Din nefericire, echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul.

Băiatul de 16 ani mai avea o soră și era elev la Seminarul Teologic. Tatăl adolescentului este medic veterinar la DSV Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tragedie în Botoșani, un băiat de 16 ani a murit înecat în fântâna casei. Părinții i-au găsit șlapii și tableta lângă puț