Meniu
Search
x

Tatăl băiatului dispărut din Constanţa acuză că acesta a fost răpit

O primă ipoteză ar putea desluşi misterul dispariţiei copilului de opt ani din Constanţa. Rolele băiatului au fost găsite de un localnic în apropierea unor bazine de acumulare. Salvatorii nu exclud ca micuţul să fi căzut într-o astfel de fosă.

De Redactia Observator la 04.11.2019, 20:28
Vezi și

O primă ipoteză ar putea desluşi misterul dispariţiei copilului de opt ani din Constanţa. Rolele băiatului au fost găsite de un localnic în apropierea unor bazine de acumulare. Salvatorii nu exclud ca micuţul să fi căzut într-o astfel de fosă. Căutările sunt extrem de dificile, iar în tot acest timp tatăl lui Iulian face acuzaţii grave. Crede că băiatul lui a fost răpit. 

După o zi şi o noapte de căutări disperate, cu ajutorul câinilor de urmă, a elicopterelor şi a camerelor de termoviziune, salvatorii au găsit un indiciu care i-a condus spre o nouă pistă. 

Un localnic a dus la Poliţie rolele băiatului de opt ani. Le-a găsit la marginea comunei Pecineaga, în apropierea unor bazine de acumulare. Astăzi, căutările au fost restrânse în zona aceea. 

Mama copilului: Era un copil căruia îi plăcea să exploreze, să caute dinozauri mulţi, de aia m-a dus gândul că poate o fi acolo copilul, alunecat. Acolo arată ca nişte munţi şi el, ca copil, asta o fi crezut că sunt

În zonă este şi o fermă de animale şi nu e exclus ca băiatul să fi vrut să ajungă acolo. Echipele de intervenţie golesc apa din bazine. Poliţiştii iau în calcul ipoteza că băiatul ar fi putut să cadă în apa adâncă de zece metri, mai ales că, pe margine, au găsit urme de alunecare.

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: De la ora 7, practic, avem trei ofiţeri şi 10 subofiţeri la faţa locului, care intervin cu două autocamioane de intervenţie, două autospeciale de scafandri şi două motopompe de capacitate mare. Practic, motopompele deversează apa din lagune într-o lagună alăturată goală

În timpul misiunii de căutare, tatăl lui Iulian a făcut acuzaţii grave.

Claudiu Marius Biţică, tatăl copilului: Nu cred că ar fi venit aici singur, pentru că el mai departe nu pleca de strada unde se juca. Cred că a fost luat de cineva şi abandonat pe undeva. Mă gândesc la fosta soţie, pentru că nu i-am dat voie să vadă copiii 

Mama copilului: Zic că o fi plecat de acasă, s-o fi săturat că nu-l lasă să vină la mine, să vorbească cu mine. Am mai auzit nişte zvonuri de la nişte copii că cică l-ar fi bătut mama vitregă şi cu tata

150 de oameni, poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari au participat la căutări în ultimele 48 de ore. Au periat localităţile din apropierea comunei Pecineaga şi au vizionat toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Potrivit unor surse, una dintre ele l-ar fi surprins pe Iulian singur, în timp ce se plimba cu rolelele. 

Anchetatorii nu exclud însă nici varianta răpirii. La fel ca în cazul fetiţei din Gura Şuţii, răpite şi ucise de un olandez, au verificat toate maşinile străine care au tranzitat localitatea în ziua dispariţiei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tatăl băiatului dispărut din Constanţa acuză că acesta a fost răpit