Antena Meniu Search
x
LIVE

Bărbatul din Brașov care ar fi torturat și exploatat un băiat de 16 ani, arestat preventiv

Un adolescent a fost torturat ca în Evul Mediu, cu un sadism greu de imaginat, de fiul unui primar din Braşov. Chinurile la care a fost supus par desprinse din filmele cu mafioţi, spun anchetatorii. Bărbatul i-ar fi tăiat un deget pe care l-a aruncat unui câine. A vrut astfel să-l pedepsească pe băiatul de 16 ani pentru că a îndrăznit să fugă de la stâna unde era exploatat şi tratat ca un sclav.

De Redactia Observator la 01.07.2020, 21:19
Vezi și
  • Bărbatul din Brașov este fiul unui primar trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.
  • Băiatul de 16 ani nu ar fi prima victimă a agresorului.

Tatăl băiatului: L-a bătut cu sârma, i-a tăiat degetul cu sabia, l-a bătut. De ce? Aşa a vrut. S-a îmbătat, l-a legat şi l-a bătut. 

Băiatul muncea din iarnă la stâna ce aparţine fiului primarului din Crizbav. Bărbatul îi promisese că-i dă un porc, iar sărăcia i-a determinat pe părinţi să accepte exploatarea propriului copil. 

La un moment dat, băiatul a încercat să fugă, dar a fost prins de proprietar şi pedepsit în stil mafiot, spun anchetatorii. Individul i-a retezat un deget şi l-a aruncat câinelui. 

După trei zile de tortură, adolescentul a reuşit să fugă acasă. 

Tatăl băiatului: Era vânăt tot pe spate de cum l-a bătut cu biciul, cu sârma. A zis că i s-au pierdut nişte oi, că 10 oi s-au pierdut. Copilul a fost bătut toată iarna de individul respectiv. Nu i-a dat barem 100.000.

Tatăl băiatului a sunat la Salvare şi la Poliţie. 

Cătălin Moraru, procuror Parchetul Brașov: Leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale şi o infirmitate. Se fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală și lipsire de libertate în mod ilegal. 

Adolescentul a fost internat de urgenţă într-un centru de protecţie a copilului, unde este consiliat de un psiholog. Deocamdată nu se ştie dacă se va mai întoarce acasă. 

Lidia Mailat, DGASPC Brașov: Într-adevăr, era agresat copilul şi foarte obosit. Până nu va fi un mediu securizat în familie, copilul nu se va întoarce în familie. 

Fiul primarului este în arest preventiv, dar bărbatul a cerut să fie lăsat în libertate şi a făcut contestaţie. 

Un localnic spune că "acum doi ani, trei ani a mai bătut pe unul că a intrat cu oile pe terenul unul la altul". 

Problemele cu legea nu sunt o noutate în familie. Anul trecut, tatăl lui, primarul comunei, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru că ar fi încasat ilegal o subvenţie de 800.000 de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbatul din Brașov care ar fi torturat și exploatat un băiat de 16 ani, arestat preventiv