Antena Meniu Search
x

Video "Băiatu', vezi că face valuri!" Haz de necaz la Constanţa. Un tânăr a ieşit la plimbare cu caiacul pe promenada din Mamaia

Capriciile vremii au fost motiv de distracţie pentru câţiva tineri din Mamaia Nord. După ce furtuna a inundat străzile din zonă, aceştia au ieşit la plimbare cu un caiac.

de Redactia Observator

la 29.05.2022, 13:31

Vezi și

Românii fac haz de necaz, iar asta o demonstrează un tânăr din Constanţa care a ieşit la plimbare cu un caiac. Şi în timp el vâsleşte, altul filmează isprava. Cadrele au fost filmate într-unul dintre cele mai scumpe cartiere din staţiune chiar în apropierea plajei. 

ANM a actualizat alerta de vreme severă

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, în această dimineața, alertele de vreme severă emise sâmbătă. Astfel, duminică, de la ora 14, intră în vigoare o avertizare cod potocaliu de ploi, grindină și vijelii, valabilă până la noapte, în București și 15 județe. De asemenea, a fost actualizat și codul galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Prognoză meteo specială pentru București

Vremea va fi instabilă. Cu precădere în orele serii, vor fi perioade în care se vor semnala vijelii puternice (viteze de 65...80 km/h), frecvente descărcări electrice, averse torențiale (cantități de apă ce vor depăși 10...20 l/mp și izolat 30 l/mp) și posibil grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Băiatu', vezi că face valuri!" Haz de necaz la Constanţa. Un tânăr a ieşit la plimbare cu caiacul pe promenada din Mamaia