Antena Meniu Search
x

Video Băiatul de 14 ani din Vaslui, înjunghiat de tatăl său, a murit. Scandalul ar fi pornit de la tăierea porcului

Un băiat în vârstă de 14 ani din comuna Pădureni, Vaslui, a murit, după ce a fost găsit în stare gravă de cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, fiind înjunghiat chiar de către tatăl său. La locul incidentului s-au deplasat două ambulanţe de la Huşi şi o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă de la Vaslui.

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 19:45

Vezi și

UPDATE 17.00: Băiatul de 14 ani nu a putut fi salvat. Cadrele medicale nu au mai avut ce face decât să constate decesul. Scandalul ar fi pornit de la tăierea porcului.

Ştire iniţială: Astăzi, la ora 14.56, oamenii legii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ivănești, comuna Pădureni, județul Vaslui, un copil de 14 ani a suferit o plagă în zona inghinală, posibil provocată chiar de tatăl său.

"În comuna Pădureni, un băiat de 14 ani ar fi fost înjunghiat de tatăl său, în condiţii suspecte, în regiunea inghinală. Au fost trimise două ambulanţe SAJ din Huşi, care au găsit victima în stare foarte gravă, în şoc hemoragic. A fost trimis de la Vaslui şi echipajul TIM. Între timp, pacientul a intrat în stop cardiorespirator pentru care se efectuează manevre de resuscitare. Elicopterul SMURD nu este momentan disponibil", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

De la ce ar fi pornit scandalul

Tatăl în vârstă de 46 de ani este în stare avansată de ebrietate și se află în custodia polițiștilor. Din primele informaţii, copilul ar fi fost internat în trecut la un centru pentru minori abuzaţi. Elev în clasa a 9-a la un liceu din Huşi, băiatul este orfan de mamă şi mai are o soră mai mare. 

Totul ar fi pornit de la un scandal legat de animalele din curte. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea masurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Băiatul de 14 ani din Vaslui, înjunghiat de tatăl său, a murit. Scandalul ar fi pornit de la tăierea porcului