Antena Meniu Search
x

Băieţel de 4 ani, luat de ape sub ochii mamei, după ce a căzut în râu. Trupul copilului a fost găsit la 2,5 km în aval, în Bacău

Sfârşit tragic pentru un copilaş de doar 4 ani, înecat în oraşul Dărmăneşti. Băieţelul a căzut în apele râului Uz, iar echipajele de căutare i-au găsit trupul la 2,5 kilometri în aval. Micuţul a fost declarat mort, iar poliţiştii cercetează cum s-a petrecut nenorocirea. Potrivit primelor informaţii, acesta se afla împreună cu mama și sora mai mare, pe care o luaseră de la şcoală, când a căzut în râu.

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 15:51

Băieţelul de 4 ani, găsit înecat la 2,5 km în aval
Băieţelul de 4 ani, găsit înecat la 2,5 km în aval - Arhivă (scop ilustrativ)

Un copil în vârstă de 4 ani s-a înecat, marţi, după ce a căzut în râul Uz, în oraşul Dărmăneşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău. La faţa locului au intervenit trei autospeciale ale ISU Bacău, o autospecială pentru scafandri, trei bărci, o autospecială de prima intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD de la Bacău, Oneşti, Moineşti şi Comăneşti.

Băieţelul de 4 ani, găsit înecat

"Copilul, un băiat în vârstă de patru ani, a fost găsit la aproximativ 2,5 kilometri în aval de zona în care a căzut. Acesta se afla în stop cardiorespirator, fiind resuscitat de echipajul medical prezent la faţa locului, conform protocolului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar privind infracţiunea de ucidere din culpă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Băieţel de 4 ani, luat de ape sub ochii mamei, după ce a căzut în râu. Trupul copilului a fost găsit la 2,5 km în aval, în Bacău