Antena Meniu Search
x

Video Băieţel din Vaslui, rănit cu cuţitul de propriul tată. Copilul a sărit să-şi apere mama de furia bărbatului 

Un copil de 10 ani, din comuna vasluiana Pogonesti, a ajuns la spital după ce a fost rănit cu un cuţit chiar de catre tatăl său. Băiatul a încercat să-şi apere mama în momentul în care aceasta era apostrofată şi ameninţată de tatăl agresiv, dar a fost lovit de acesta cu un cuţit şi a rămas fără un deget. Urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 06.06.2021, 09:02

Vezi și

Tot satul ştie că între cei doi soţi situaţia nu e tocmai roz. Certurile sunt dese şi se pot auzi de la câteva case distanţă. Asta s-a întâmplat şi ieri seară, când bărbatul, pus pe scandal, a început să-şi muştruluiască soţia. "Nu se înteleg, nu se înțeleg... El e tare, ea e mare, aşa că asta e treaba între ei", spune un localnic. "Eu știu că e un om foarte de treabă, muncitor. Ea e mai tânără, mai copilăroasă, altceva nu putem să ştim ce se întâmplă în casa lor", a declarat un alt vecin.

În momentul în care bărbatul nervos a vrut să-şi lovească soţia, băiatul de 10 ani a sărit să-şi apere mama, dar a fost lovit de tatăl lui cu un cuţit şi a rămas fără unul dintre degetele de la mâna dreaptă. Îngrozită, sora băiatului, în vârstă de 12 ani, a sunat imediat la 112.

Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui: Echipajul medical ajuns la faţa locului acestui copil, l-a pansat, l-a perfuzat, iar apoi l-au transportat la Spitalul din Bârlad pentru investigaţii suplimentare.

Tatăl agresiv are alta variantă - copilul s-a lovit singur

Pe acelaşi subiect

"El a pus mâna pe cuţit, eu am vrut să îi tai tricoul, n-am vrut să îi fac nimic, decât să îi tăi manşeta. I-am zis "Dă tricoul jos că o buşeşte sângele pe nas, dacă nu curge pe partea cealaltă". El s-a tăiat, înţelegeţi că el a pus mâna pe cuţit? Eu nu am făcut absolut nimic.

Ca părinte, vă reproşaţi ceva pentru întâmplarea de ieri?

"Da, imi pare rau, nu v-am spus o data? Imi pare rau, cum sa nu imi para rau?"

În timp ce băiatul de 10 ani a rămas la spital, sora acestuia a fost preluata de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Irina Campeanu, purtător de cuvânt DGASPC Vaslui: La acest moment, reprezentantii directiei realizează evaluarea de specialitate pentru a stabili măsurile legale care se impun în interesul superior al copiilor.

Tatăl violent s-a ales cu dosar penal, iar pe numele lui a fost emis un ordin de restricție provizoriu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Băieţel din Vaslui, rănit cu cuţitul de propriul tată. Copilul a sărit să-şi apere mama de furia bărbatului