Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vacanţă cu final tragic în Portugalia. Un tată a murit imediat după ce şi-a salvat de la înec cele două fiice

Un britanic în vârstă de 45 de ani a murit în timpul vacanţei pe care o petrecea alături de familie în Potugalia după ce şi-a salvat de la înec cele două fete de nouă, respectiv 12 ani.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 15:50

Un tată şi-a pierdut viaţa în timp ce îşi salva de la înec cele două fete.Tragicul eveniment s-a petrecut joi, pe plaja Calada, în jurul orei locale 14:00.

Bărbatul a murit în urma unui stop cardiac

Cele două surori au fost prinse de curenţii puternici, moment în care tatăl le-a sărit în ajutor. Deşi a reuşit să işi salveze cele două fete, britanicul a fost tras la rândul său în adâncul mării. La scurt timp, bărbatul a decedat după ce a suferit un stop cardiac.

VEZI ÎN GALERIE POZE CU FAMILIA BRITANICULUI

Pe acelaşi subiect

Pentru că sezonul plajelor se deschide în zonă abia pe 12 iunie, niciun salvamar nu era în apropiere în momentul producerii tragediei.

Localnicii şi o asistentă care se aflau în acel moment pe plajă au încercat minute în şir să îl rescusciteze pe bărbat, însă fără succes. După o oră medicii au declarat decesul.

Potrivit Daily Mail, tatăl era stabilit în Orientul Mijlociu, unde se mutase de puţin timp pentru a-şi desfăşura activitatea, fiind cunoscut drept managerul unei organizaţii financiare din Abu-Dhabi.

Șeful poliţiei maritime, Paulo Agostinho transmite că patrule ale Marinei Militare au fost mobilizate imediat după alertarea evenimentului. 

,,Întreaga familie se afla pe plajă în momentul producerii evenimentului.Cele două fete s-au confruntat cu dificultăți și tatăl lor a încercat să le salveze. A reușit să-i aducă în siguranță, dar a intrat el însuși în dificultăți și, din păcate, a ajuns să moară după ce a fost scos din apă” a declarat Paulo Agostinho.

Cele două fete au fost transportate la Spitalul Santa Maria din Lisabona unde au fost examinate. Totodată, atât ele cât şi mama lor vor fi consiliate psihologic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vacanţă cu final tragic în Portugalia. Un tată a murit imediat după ce şi-a salvat de la înec cele două fiice